Woonhuis van Willemijn met Dutch Design, Marktplaats vondsten en IKEA

Welkom in het woonhuis van Willemijn met Dutch Design, Marktplaats vondsten en IKEA

banner voor binnenkijker willemijn

Misschien herken je het interieur van Willemijn uit het VrijMagazine van De Telegraaf. Hoe gaaf is het dan wij dan ook even mee mogen kijken in deze prachtige woning en Willemijn alles mogen vragen over het favoriete meubels en accessoires is huis. Lees je mee?

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Willemijn. Ik woon samen met Floris en onze zoons Thijmen, Melle en Fedde onder de rook van Den Bosch. Ik werk met heel veel plezier als leerkracht in het speciaal onderwijs.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Uh… de inrichting van mijn huis is een rustige basis die opgevrolijkt wordt met kleur! Ik combineer Dutch Design met Marktplaats vondsten en IKEA! In ons huis wordt geleefd en alles kan tegen een stootje met al die jongens in huis.

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Mijn lievelingsplek is de lange, steigerhouten tafel van 3 meter. Hier wordt gegeten, gedronken, gelachen en gespeeld. De tafel is het hart van ons huis.

grote tafel van steigerhout is de centarle plek in het huis van willemijn slaapkamer met oude witte kast van willemijn zonnige tuin van willemijn met witte picknick tafel

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Mijn favoriete meubel is de witte kast op de slaapkamer. Deze kast stond vroeger in mijn ouderlijk huis. Mijn moeder heeft ‘m allerlei kleuren geschilderd en ik ook weer. Het nisje vond ik vroeger altijd magisch.
Maar ik ben ook gek op mijn popjes van Lammers en Lammers, een autootje van bierdopjes uit Kenia, mijn Rijkswachters, lieve kindertekeningen van de jongens, een toffe prent van een konijn van Kim Welling, het Franse gedicht en de tekening van een zwangere vrouw die ik van mijn moeder kreeg, de crisisstoeltjes… uh… zoveel…

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Ik ben het meest trots op mijn design-budget vondst; de stoeltjes van Piet Hein Eek die ik vond op Marktplaats.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Ik hou van marktplaats! Daar vind ik spullen van bekende merken maar ook toffe vintage items.

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Het laatste wat ik heb aangeschaft is een prent van Anja Mulder. Een lieve haas die zich verstopt achter zijn pootjes.

wekplek met vintage tafels en crisis stoelen kinderkamer met spijlen ledikant en oude vintage kast detail met poster miniwilla em letterlamp babykamer van willemijn met witte commode en zwarte wire kastjes

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Een nieuwe wasbak/kast voor in de badkamer met twee wasbakken, twee kranen en lades. Handig tijdens het spitsuur!

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Doe vooral waar je goed bij voelt! En probeer uit. Een kleurtje op de wand is zo weer overgeschilderd! En kies in je huis liever voor een paar grote items, dan voor meerdere kleine. Zo blijft het wel rustig en kun je best uitpakken met kleur of iets geks.

Wil je meer beelden zien van het huis van Willemijn? Volg haar dan op Instagram.

Shop in de stijl van Willemijn:

 • done-by-deer-opbergrek-zwart-zwart-5712643606390

  Done by Deer – Opbergrekken, zwart

  Afmetingen 30 x 30 x 23 cm en 26 x 26 x 20 cm

  49,95
  Bekijk op Babypark

 • Hanglamp Smidse, nikkel

  Diameter 38 cm

  80,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,
 • Aanbieding! beterbed ledikant new york spijlen wit

  Ledikant New York, wit metaal

  Afmeting 90 x 200 cm (ook in andere kleuren en afmetingen)

  211,50
  Bekijk op BeterBed
  Shop meer ,
  211.50
  gratis bezorging

 • miniwilla-poster-hello-50x70cm

  MiniWilla – Poster Hello

  Afmeting 50 x 70 cm

  29,00
  Bekijk op MevrouwAardbei
 • Aanbieding! wehkamp home wandlamp ray zwart

  Wehkamp Home – Wandlamp Ray, zwart

  afmeting 16 x 47 x 14,3 cm

  27,99
  Bekijk op wehkamp
  27.99
  gratis bezorging

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *