Over shopinstijl.nl - Shopinstijl.nl

Over shopinstijl.nl

Het idee achter shopinstijl.nl

Nadat ik Pinterest ontdekt had en druk aan het pinnen was geslagen kwam ik vrij snel ook de beperkingen tegen; ik zag allemaal fantastische interieurs en producten maar had geen idee waar ik deze (of soortgelijke producten tegen een leuke prijs) kon vinden. En mijn gedachte is altijd; ik kan nooit de enige zijn met dit probleem. Hierbij was het idee voor Shop in Stijl ontstaan; een website waarop deze beelden verzameld zijn en je ook direct kan zien waar deze of soortgelijke producten online bekeken en gekocht kunnen worden. En toen was er (met een beetje hulp) ineens een website!

Om dit goed te kunnen doen werk ik samen met een aantal webshops.

Over de informatie op de website

Alle foto’s die getoond worden op deze website zijn gebruikt (met toestemming van de eigenaar en) met een duidelijke vermelding van de bron. Mocht het zo zijn dat er een credit niet klopt, dan kun je altijd contact met mij opnemen dan pas ik dit zo snel mogelijk aan. De producten, productinformatie en de prijzen die ik noem op mijn website zijn met de grootste zorg verzameld en worden regelmatig gecontroleerd. Uiteraard kan het onverhoopt gebeuren dat informatie niet klopt of een link niet langer werkt, wanneer je dit opmerkt hoor ik dat natuurlijk graag zodat ik het direct kan herstellen of verbeteren.

Over mij

Na mijn studie Industrieel Ontwerpen in Delft heb ik 10 jaar gewerkt in de ‘online wereld’ als researcher en project- en accountmanager. In 2015 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en dat gaf me de ruimte om dit idee verder uit te werken.

Samen met drie inspirerende ondernemende dames heb ik nu een werkplek in het pand van Spaces Rotterdam. We zijn op dit moment druk bezig met de inrichting van ons kantoor.