Step into our new office! - Het inrichten van ons kantoor - Shopinstijl.nl

Step into our new office!

Bannerfoto kantoor overall met zwarte metalen kast van IKEA

Aan het begin van deze zomer was het zover; samen met 3 ondernemende dames mochten we ons eerste “helemaal eigen” kantoor inrichten.

Werken vanuit huis is prima, werken op een flexwerkplek nog beter. Maar toch knaagde het een beetje bij mij en ik droomde stiekem van een helemaal eigen plekje om te werken buiten huis. Een plekje waar ik mijn eigen spulletje kon laten liggen en die ik in kon richten naar mijn eigen wensen. Ik bleek niet de enige met deze wens. Samen met 3 andere ondernemende dames zijn we op zoek gegaan naar onze ideale werkplek. Ik zal je de details van de zoektocht besparen maar uiteindelijk kwamen we uit bij Spaces, op het Hofplein in Rotterdam.

Een witte basis

Naast de gedeelde faciliteiten beneden kregen we ook de sleutel van een 30m2 spierwitte ruimte. Onze handen jeukten om hiermee aan de slag te gaan en de ideeen motor in ons hoofd draaide overuren. Na de nodige moodboards zijn we het eens geworden over de sfeer en stijl die het kantoor zou moeten uitstralen. Het werd tijd om inkopen te gaan doen.

Uiteraard hebben we een bezoeken gebracht aan IKEA en de kringloopwinkel, maar als echte design-liefhebber mochten natuurlijk de nodige design items natuurlijk niet ontbreken. Samen met MisterDesign hebben we enkele meubels en accessoires uitgezocht.