Binnenkijken in de verbouwde boerderij van Lotte - Shopinstijl.nl

Binnenkijken in de verbouwde boerderij van Lotte

banner voor Binnenkijker Lotte Adriaans

Deze week een binnenkijker in een prachtige verbouwde boerderij in Brabant. De verbouwing van de woonkamer en keuken is nog in volle gang, maar ondanks dat mochten we al wel even kijken in de slaap- en kinderkamer.

Dat hier iemand woont met liefde voor verbouwen en interieurstyling moge duidelijk zijn!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Lotte Adriaans, 31 jaar oud. Ik woon samen met mijn man Ties en zoontje Hidde (van bijna 11 maanden) in Demen. Ik ben eigenaresse van een dansschool in Ravenstein en ik werk daarbij nog als secretaresse. Ik heb enkele jaren geleden een interieurstyling opleiding gevolgd en studeer momenteel HBO bouwkunde (deeltijd) omdat ik graag van mijn passie (bouwen, verbouwen en interieur/styling) mijn werk zou willen maken.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Ik denk dat mijn woonstijl het meeste richting industrieel gaat. Ik hou van ruwe materialen, vind zwart heel passend in het interieur, mooi ruw leer of een betonvloer. Verder hou ik alles wel redelijk basic. Veel witte wanden, lichte vloeren.

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Momenteel onze nieuwe slaapkamer met badkamer ensuite. Drie jaar geleden zijn we gestart met de verbouwing van onze droomboerderij. Inmiddels hebben we het grootste gedeelte al gedaan. Ik verwacht dat we eind mei klaar zijn met de woonkamer en dan wordt het tijd om even goed te sparen voor de grote woonkeuken en tuin natuurlijk.

slaapkamer met balkenplafond badkamer met bad en ronde spiegel detail van badkamertegeltjes

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Ik ben verliefd op onze bank die we bij Loods 5 hebben gekocht. Die had ik al heel wat jaren op het oog. Voor mij blijft hij de allermooiste, liefde op het eerste gezicht.
De aankoop waar ik op dit moment het gelukkigste mee ben is ons bed. We hebben deze gekocht bij Morpheus in Hilversum. Fantastisch mooie winkel, geen goedkope bedden maar het is elke avond een feest als we naar bed mogen. Het bed ligt onwijs lekker, ziet er super mooi uit en was het geld dubbel en dwars waard. Wij sturen momenteel iedereen door naar Hilversum.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Beide. Ik kan echt wel geld uitgeven aan dure dingen maar vind juist de combinatie heel leuk. We hebben een duur bed maar daarnaast de nachtkastjes (krukjes) van de LeenBakker. Ik houd heel erg van combineren. Spulletjes van de kringloop, spulletje suit betaalbare woonwinkels en design spullen.
Ik ben wel onwijs blij met onze design lamp in de slaapkamer. Deze prachtige lamp van Flos hadden wij in een hotel in Colombia zien hangen, beide meteen verliefd. Hij hangt echt perfect op onze slaapkamer, vooral met die hoge nok.
Mijn beste budgetvondst is de commode van Hidde. Die heb ik voor twintig euro gekocht op Marktplaats, likje verf erover en andere grapjes en tada, een heel nieuw kastje.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Wel meer dan een. Ik ga heel graag naar Loods5. Vind het heerlijk om rond te slenteren in de Karwei, LeenBakker, Kwantum. In Schaijk zit een woon/schoenen winkel genaamd Snuf en Shoe die hele mooie spullen hebben. Daar word ik altijd heel hebberig. Mijn schoonzusje Fleur nam me mee naar een woonwinkel in St. Antonis (de Tuynkamer), ook een aanrader. Ik kom samen met mijn moeder echt overal, als ze er maar leuke items hebben 🙂

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Lamp van House Doktor, voor in onze nieuwe woonkamer. Ik kon hem niet laten staan.

kinderkamer met gele muur uitzicht vanaf slaapkamer  buitenkant woonboerderij

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Ik zou voor op onze slaapkamer heel graag een sofa/daybed willen bij onze kledingkast. Lijkt me handig als je even kan zitten om je schoenen goed aan te doen.
Heb een hele mooie gezien van Jess Design maar dan moeten we nog even sparen.

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Ik vind dat je in elke ruimte 1 of 2 eyecathers moet hebben.

Shop in de stijl van Lotte:

 • Aanbieding! flos2097-30-zwart

  FLOS – Hanglamp 2097/50, chroom

  Diameter 100 cm

  Oorspronkelijke prijs was: €2.925,00.Huidige prijs is: €2.632,50.
  Bekijk op MisterDesign
  2632.50
  gratis bezorging
 • Modern_Earth_krukje teak

  Modern Earth – Krukje van teak

  Afmeting Ø 40 cm, hoogte 50 cm

  69,00
  Bekijk op Bol.com
  69.00
  gratis bezorging

 • essenza guy dekbedovertrek groen

  Essenza – Dekbedovertrek Guy van katoen, zeegroen

  Afmeting 200 x 200/220 cm

  109,95
  Bekijk op De Bijenkorf
  109.95
  gratis bezorging
 • Lucide_wandlamp mizuko zwart

  Lucide – Mizuko wandlamp, zwart

  119,99
  Bekijk op Bol.com
  119.99
  gratis bezorging

 • kidsdepot-wanddecoratie-23x30-cm-wit-8718924911358

  Kidsdepot – Wanddecoratie Zebra

  Afmeting 23 x 30 cm

  45,45
  Bekijk op Bol.com
  45.45
  gratis bezorging
 • zuiver-marvel-vloerkleed-240x170-cm-blauw-8718548030572

  Zuiver – Marvel vloerkleed, blauw

  Afmeting  170 x 240 cm

  299,00
  Bekijk op Bol.com
  299.00
  gratis bezorging

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *