Tolomeo lampen van Artemide - Shopinstijl.nl

Tolomeo lampen van Artemide

Artemide Tolomeo MEGA voor MD

Jullie hebben het vast al door; maar ik heb een zwak voor lampen. Al tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen viel mijn oog vaak op verlichting en nog steeds vind ik lampen een van de belangrijkste en leukste items in een mooi ingericht huis. Vandaar nog een blogje voor MisterDesign over verlichting en dit keer over de Tolomeo lampen van het Italiaanse design label Artemide.

Ik heb een zwak voor de Tolomeo serie van Artemide;  als ik naar ons eigen huis kijk, hangt deze ondertussen aardig vol met Tolomeo lampen. Oeps… In de keuken klemmen twee Pinza lampen aan de schappen, boven de piano hangt een Parete (met perkamenten kap), er staat een Mega naast de bank, in de hal boven hangen twee Teti wandlampen (yeah, de enige Artemide lampen in dit huis die niet van deze serie zijn) aan de muur en boven de spiegel in de badkamer twee Faretto wandlampen. Niet heel origineel bedenk ik me nu…

Wil je meer weten over de Tolomeo lampen van Artemide? Lees dan de blog verder op de website van MisterDesign.

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *