Letterkast met design accessoires van Ferm Living en HAY - Shopinstijl.nl

Letterkast met design accessoires van Ferm Living, HAY en Design Letters

letterkast vtwonen interior by lein

Beeldcredits voor Marjolein Brandes-Koek via haar instagram Interior by Lein

Hoe leuk, ik mag foto's van het prachtige huis van Marjolein (van Interior by Lein) met je delen! Op Shopinstijl.nl kan je al een kijkje nemen in haar slaapkamer en woonkamer. Mijn oog viel ook direct op deze prachtige letterkast, bijzonder smaakvol gestyled met mooie design maar ook budget accessoires. Ik vroeg Marjolein waarom ze voor deze producten gekozen heeft;

Ik zocht al een tijd een mooie manier om al mijn kleinere accessoires ten toon te stellen. De grote letterkast of vakkenkast van VTwonen was precies wat ik zocht. Hij is groot en heeft een speelse indeling wat hem net even anders maakt dan de meeste die je ziet.

De kast hingen we op tegenover de eettafel en omdat dicht bij het raam hangt wordt hij prachtig belicht. Ik heb hem gevuld met porselein van Ferm Living, designletters en een “sibilla” vaas van Hella Duijs. Wat mooie prints van Mydeer en via Martine staan verspreid over de vakkken. De kast is verder uitstekend geschikt voor diverse kleine plantjes en mijn hangplanten, die speels over de kast hangen.

Het fijne is dat je steeds weer opnieuw kunt indelen zonder dat je alles hoeft te veranderen!” 

Liefs, femke