Woonaccessoires in messing en goud bij Sissy-Boy Homeland

Woonaccessoires in messing en goud

woonaccessoires in goud en messing uit de collectie van sissy boy homeland

Beeldcredits Sissy-Boy Homeland

Een van mijn lievelingswinkels, zowel on- als offline, is en blijft Sissy-Boy. Wanneer ik door de winkel loop wordt ik instant “hebberig” van alle mooie kleding en woonaccessoires.

Als je mij een paar jaar geleden zou hebben gezegd dat mijn hartje sneller ging kloppen van messing en goudkleurige vaasjes, fotolijstjes en kandelaars in mijn huis had ik daar waarschijnlijk smakelijk om gelachen. Maar niets is minder waar :). Wat dacht je van een goudkleurige tafellamp in de vorm van een schelp? Of super-cute goudkleurige fotolijstjes met aan twee kanten glas?

Ben je benieuwd naar de gaafste producten van Sissy-Boy Homeland in de SALE? Lees dan hier de blogpost die ik erover schreef.

Liefs, femke