Slaapkamer met groot wandkleed met botanische print - Shopinstijl.nl

Slaapkamer met groot wandkleed met botanische print

slaapkamer met wandkleed interior by lein

Beeldcredits voor Marjolein Brandes-Koek via haar instagram Interior by Lein

Ik volg al een tijd de instagram feed van Interior by Lein. Een prachtig Scandinavisch interieur met veelal naturel- en groentinten. Een van de beelden die ik erg mooi vindt is dit beeld uit haar eigen slaapkamer. Ik vroeg haar naar haar slaapkamer en waarom ze voor deze producten gekozen heeft;

“De basis is van deze slaapkamer is licht, in tegenstelling tot de rest heb ik hier gebruik gemaakt van wat meer pastel tinten (bijvoorbeeld nude en lichtblauw). Ik ben stiekem ook erg fan van de urban jungle style en die kon ik mooi door het grote wandkleed van HKLiving met de botanische print terug laten komen.

Aan het pladond hangt een moderne  nude-kleurige lamp van Muuto. Op bed ligt een groot witte sprei met daarop kussens met een grafische print van Fermliving. In het pastelkleurige kussen van Sissy Boy komt de kleur van de lamp en bloempotten terug.

Planten spelen een grote rol in het hele huis. Daarom koos ik voor zuurstofplanten in onze slaapkamer.”

Liefs, femke