Kom binnenkijken in het zelfontworpen huis van Danielle in Zwolle

Kom binnenkijken in het zelfontworpen huis van Danielle in Zwolle

banner voor binnenkijker Danielle Wortelboer

Dit weekend hebben we een hele zonnige binnenkijker in een “zelfgebouwd” huis. Ik denk wel de droom van iedere interieurliefhebber; zelf je eigen huis ontwerpen en laten bouwen. Of in ieder geval, wel die van mij. Vergaap je aan de mooie plaatjes die Danielle voor je geschoten heeft en de leuke combinatie van meubels en woonaccessoires die ze uitgekozen heeft. Have fun!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hoi ik ben Danielle Wortelboer maar iedereen noemt mij altijd ‘Daan’, ben 48 jaar jong en woon samen met mijn man Marcel en dochter Benthe van 9 jaar in Zwolle. In 2009 hebben we i.s.m. een architect naar eigen inzicht onze huidige woning laten bouwen. Een heerlijk plekje aan het water. Ik werk voor een facilitaire dienstverlener bij de Rijksoverheid aan de receptie. Daarnaast heb ik al bijna 6 jaar mijn eigen bedrijfje ‘Danielle spreekt’. Ik ben voiceover en mensen kunnen mij benaderen voor het inspreken van bedrijfsanimaties, radio/tv-commercials, docu’s etc. Dit is toch echt wel een van mijn grootste passies. Naast Instagram natuurlijk 😉

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Ik denk zelf een mix van industrieel, vintage & eclectic. Tevens ben ik gek op kleur al zie je die bij mij veelal terug in de accessoires.

Wat is je lievelingsplek in huis?

Mijn lievelingsplek is op de bank en op koude dagen voor de gashaard. Met zicht op de TV die boven de haard hangt, vermaak ik me prima.

eettafel met zwarte spijlenstoelen en ixxi met rijksmuseumbovenaanzicht woonkamer van danielle met de grote gashaard en tv op de achtergrond

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Dat is toch wel mijn onlangs gewonnen(!) Samsung the Frame. Wat een waanzinnig cadeau is dat. Overdag een ‘schilderij’ naar keuze aan de wand en ‘s avonds een haarscherpe TV en dat natuurlijk weer in combi met de haard.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Dan kies ik voor budget! Mijn beste budget-vondst zijn mijn eetkamerstoelen die ik gekocht heb bij @winkeltjevanhannah. De complete opbrengst van de verkochte spulletjes gaat naar afdeling m2 (ernstig zieke kinderen) van het UMCG. Win/winsituatie.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Bovenaan prijkt Homestock. Als ik daar binnen loop wordt ik instant heel hebberig. Want it all. Die kleuren, die stijl….love it!

grijze banken in de woonkamer van Danielle met veel kussens en grafisch vloerkleeddetail van eetkamertafel van daniellegrijze bank voor de groene muur in de woonkamer van danielle

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Mijn 2e hands barkrukken van BoConcept. Voorheen had ik barkrukken van Bert Plantagie maar deze oogden wel erg log aan ons relatief kleine kookeiland.

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Het pimpen van de slaapkamer! We wonen hier inmiddels bijna 10 jaar en deze ruimte is toch echt wel aan vernieuwing toe. Ideeën genoeg, nu alleen de tijd nog vinden.

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Probeer eens een donkere kleur op de muur. Vorig jaar hebben wij de kleur donkergroen aangebracht op een wand in de living en je zou verwachten dat de ruimte kleiner oogt, maar niets is minder waar. Tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee ☺

Wil je nog meer zien van het huis van Danielle? Dat kan via haar Instagram account @bijdaantje of laat je inspireren door haar borden op Pinterest.

Shop in de stijl van Danielle:

 • fabienne chapot sierkussen cheetah blauw fluweel

  Fabienne Chapot – Sierkussen Cheetah van fluweel, blauw

  Afmeting 40 x 40 cm

  39,95
  Bekijk op De Bijenkorf
  39.95
  gratis bezorging
 • plnts gatenplant XL

  Monstera Deliciosa (gatenplant) XL

  potdiameter 21 cm, hoogte 60 cm

  26,95
  Bekijk op PLNTS
 • Rowico Home – Houten spijlenstoel Lotta, zwart

  verkrijgbaar in 4 kleuren

  99,00
  Bekijk op Gewoonstijl
  99.00
  gratis bezorging

 • Kandelaar_Aap doing goods

  Doing Goods – Kandelaar Aap, goud

  Afmeting 18 x 7 x 17,5 cm

  40,00
  Bekijk op De Bijenkorf
  40.00
  gratis bezorging
 • essenza naina sierkussen

  Essenza – Rond kussen Naina, geel

  Diameter 40 cm

  29,95
  Bekijk op De Bijenkorf
  29.95
  gratis bezorging
 • Aanbieding! zala-living-vloerkleed-bastille-blok-zwart-wit

  Vloerkleed Bastille, zwart/wit

  Afmeting 160 x 230 cm (meerdere afmetingen mogelijk)

  99,95
  Bekijk op De Woonwinkelier
  Shop meer ,

 • Hanglamp Merga, zwart metaal

  Diameter 37 cm, hoogte 39 cm

  60,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,
 • Aanbieding! whkmps-own-3-zitsbank-romo-grijs

  Wehkamp Home – 3-zitsbank Romö, grijs

  Breedte 234 cm

  549,00
  Bekijk op wehkamp
  549.00
  gratis bezorging

 

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *