Kijk binnen in het nieuwe huis van Sanne - Shopinstijl.nl

Kijk binnen in het nieuwe huis van Sanne

banner voor binnenkijker sanne wierda

Deze zondag mocht ik aan Sanne Wierda alles vragen over de inrichting van haar nieuwe huis. En ondanks dat ze zelf zegt dat het huis nog niet helemaal “af” is, vind ik het een plaatje! Sanne kennen jullie misschien van haar prachtige instagram account, waar je nog veel meer inspiratie kan op doen.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Sanne en werk als webredacteur. Sinds kort woon ik met mijn vriend en katten James en George in Breukelen. We wonen hier nu twee maanden, dus het is nog niet helemaal af, maar het is echt al van ons. Zo fijn!

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Ik vroeg aan mijn vriend hoe hij onze woonstijl zou omschrijven en hij zei: “Leuk!”, haha. Lekker bescheiden, hè? Maar ik zou gaan voor Scandinavisch. Ons huis is in de basis wit met hout, grijs en zwart, maar heeft ook blauwe (denim drift van Flexa!) en groene accenten.

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Oei, moeilijk kiezen! Alles is natuurlijk vrij nieuw in huis, dus ik ben blij met alles. Maar ik denk dat ik toch voor de woonkamer kies. Lekker op de bank met een wijntje, met uitzicht op de wandplanken vol persoonlijke items en de open haard.

poes op de zwarte bank van sanne wierdaborden aan de muur boven de open haard

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Onze wandlamp van House Doctor! Omdat we vrij veel koele kleuren hebben in dit huis, wilde ik wat warme accenten in de vorm van goud of messing. Dat geeft een heel mooi contrast vind ik. Ik wilde eigenlijk de swing lamp in het goud van House Doctor, maar daar kon ik mijn vriend niet van overtuigen. Uiteindelijk zijn we voor de game variant gegaan, want die heeft een kapje. Wel goudkleurig, haha.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Ook al zo’n moeilijke keuze! Aan de ene kant ben ik dol op koopjes, maar aan de andere kant maak ik liever duurzame keuzes die heel lang mooi blijven. Onze eettafel is daar een mooi voorbeeld van. Het is een mooie grote, grove houten tafel die tegen een stootje kan en nog heel wat jaartjes mee kan. Maar als je dan voor een klassieker gaat, dan moet je wel eventjes sparen. En als je het eenmaal koopt, doet het wel even pijn, haha. Nu heb ik nog niet echt design-items in huis, op mijn lamp van House Doctor en een bijzettafel van MOOS design na dan.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Ik blijf fan van IKEA! Stiekem staat mijn hele huis er mee vol, haha. Als we naar de IKEA gaan, dan is dat echt een uitje, haha. Inclusief softijsje bij de uitgang!

lampen boven de eettafel in het huis van Sanne Wierda  keuken in het huis van sanne wierda

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Onze eetkamerstoelen! We hadden buisframestoelen die enorm lekker zaten, maar helaas niet bij het nieuwe huis pasten (iets met rotan, knalrode stof en een chromen frame). Omdat die stoelen zo lekker zaten, zijn we op zoek gegaan naar hetzelfde model, maar dan met een zwart frame en een wat neutralere stof. Het was een flinke zoektocht, maar we hebben ze uiteindelijk gevonden.

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje (voor je huis/interieur)?

Meer planten! Altijd meer planten, haha. Ik wil eigenlijk een urban jungle van mijn huis maken. Maar dan moet ik nog wel even een hoop planten erbij halen.

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Maak voor elke kamer een Pinterest-board en ga los. Als je heel veel foto’s en ideeën verzameld hebt, dan ga je kiezen waar je voor gaat en concreet op zoek.

 

Ben je net als ik onder de indruk van het prachtige huis van Sanne en wil je meer van haar interieur zien? Volg dan op Instagram of bekijk haar account op Pinterest.

Shop in de stijl van Sanne:

 • Wehkamp Home – Fauteuil Taylor, hunter groen

  verkrijgbaar in 3 kleuren

  319,00
  Bekijk op wehkamp
  319.00
  gratis bezorging

 • flexa denim drift muurverf

  Flexa Creations – Muurverf extra mat, denim drift

  2,5 liter

  35,24
  Bekijk op Bol.com
  Shop meer ,
  35.24
  gratis bezorging
 • house-doctor-watch-wandklok-28-cm

  House Doctor – Watch wandklok, aardewerk

  45,41
  Bekijk op Bol.com
  45.41
  gratis bezorging
 • zuiver vloerkleed marvel blauw

  Zuiver – Marvel vloerkleed, blauw

  Afmeting 200 x 300 cm

  428,99
  Bekijk op Bol.com
  428.99
  gratis bezorging

 • mars and more sierkussen schapen

  Mars & More – Sierkussen schapen

  Afmeting 60 x 40 cm

  24,95
  Bekijk op Bol.com
  Shop meer ,
  24.95
  gratis bezorging

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

REACTIES

 • Maureen Oonk schreef:

  Mooie stijl!
  Waar is de lamp boven eettafel van?

 • Marloes Janssen schreef:

  Vraag! Die te gave combinatie van lampen op de foto (5 lampen met o.a. de betonnen lampenkap en de goudskleurige) Waaaaar kan ik dit scoren? Al heel lang op zoek naar een te gekke lamp of combinatie voor boven mijn eettafel en dit moet ik hebben! Nu hangt er nog een peertje en daar wil ik graag van af 🙂

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *