Een mix tussen Scandinavisch en Boho wonen? Kijk binnen bij Sheila

Een mix tussen Scandinavisch en Boho wonen? Kijk binnen bij Sheila

banner voor binnenkijker sheila thompson stijlt

Wat een pareltje is het interieur van het Amsterdamse appartement van Sheila. Dat hier een interieurstyliste woont is bijna niet te ontkennen. Sheila heeft wat mij betreft de perfecte mix gevonden tussen de rust die de Scandinavische woonstijl met zich meebrengt maar dan met een flinke scheut Boho gezelligheid en warmte!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Sheila, 44 jaar (Limburgse) en woon in Amsterdam. Een aantal jaar geleden ben ik gaan samenwonen en ben ingetrokken in dit fijne huis bij mijn vriend. Naast grafisch vormgever ben ik ook aan het werk als interieurstyliste. Afgelopen jaar heb ik een driejarige opleiding interieurstyling afgerond aan de Akademie Vogue. Ik ben van kinds af aan al bezig met interieur, maar eindelijk heb ik de stap genomen om hier mijn werk van te maken.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is een mix van Scandinavisch, een beetje boho en iets industrieel. Dat laatste eigenlijk vooral in de keuken en op mijn werkplek.

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Ik heb er meerdere, s ’zomers de vensterbank omdat ik het heerlijk vind het raam open te gooien en naar buiten te staren. Sinds kort ben ik ook erg blij met de slaapkamer, deze is onlangs aangepakt en straalt nu veel meer rust uit.

slaapkamer van sheila thompson met wit beddengoed en witte vloerWoonkamer van Shilea met beige bank en roze en gele kussentjesdoorkijkje van de woonkamer naar de keuken

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Dit vind ik wel een moeilijke, dan denk ik toch de keukentafel. Niet omdat deze perse zo bijzonder is, maar hier zitten we dagelijks uiteraard te eten. Ook als er bezoek komt zitten we hier eigenlijk altijd. Dit heeft iets gezelligs vind ik. Glaasje wijn erbij en muziekje op de achtergrond.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Een mix van beide ;). Maar als ik dan een keuze moet maken dan kies ik voor budget. Omdat ik er van overtuigd ben dat een fijn interieur niet heel duur hoeft te zijn. Ik heb onlangs een vintage kastje gevonden op marktplaats daar kan ik heel blij van worden.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Dat zijn er meerdere, vind het heerlijk om in de 9 straatjes en de Pijp rond te struinen.
Ik hou van kleine winkeltjes met allemaal leuke hebbedingetjes, en dan ook nog eens in een gezellige omgeving.

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Palmen behang voor de slaapkamer, deze heb ik op een plaat geplakt. Handig want ik hou ervan nogal eens te veranderen ;).

werkkamer met sheila thompson met vitra DAW stoel en ladekastjeswitte keuken en witte eetkamerstoelen in de keuken van sheila thompsondoorkijkje van de bank naar het raam

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Een andere fauteuil, ik ben een beetje uitgekeken op de stoel die wij hebben. Maar hier moet ik echt een keertje tegenaan lopen, ben er nog niet helemaal uit wat het moet gaan worden.

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Door een bepaald kleurenpalet te kiezen en dit door te voeren in verschillende woonruimtes creëer je eenheid. En hou het een beetje eigen en persoonlijk, ik zie erg veel dezelfde soort inrichtingen dat vind ik wel eens jammer.

Wil je meer zien van het gezellige Amsterdamse huis van Sheila? Volg haar dan op Instagram of bezoek haar website Stijlt.

Shop in de stijl van Sheila:

 • pols potten vaas lobby smoke goud

  Pols Potten – Vaas Lobby Smoke, goud

  diameter 16 cm, hoogte 25,5 cm

  49,50
  Bekijk op De Bijenkorf
  49.50
  gratis bezorging
 • zuiver back to school stoel wit

  Zuiver – Stoel back to School, wit

  verkrijgbaar in 6 kleuren

  139,00
  Bekijk op fonQ
  Shop meer , ,
  139.00
  gratis bezorging
 • zuiver vloerkleed trijntje

  Zuiver – Vloerkleed Trijntje

  afmeting 240 x 170 cm

  319,00
  Bekijk op wehkamp
  319.00
  gratis bezorging

 • FEST Amsterdam x Mae Engelgeer – Blush sierkussen, lichtroze

  Afmeting  45 x 45 cm

  49,50
  Bekijk op De Bijenkorf
  49.50
  gratis bezorging
 • HKliving – Hanglamp Warehouse L, grijs

  diameter 42 cm, hoogte 50 cm

  169,00
  Bekijk op Bol.com
  169.00
  gratis bezorging
 • Schapenvacht, wit

  afmeting 65 x 90 cm

  26,43
  Bekijk op Bol.com
  Shop meer ,
  26.43
  gratis bezorging

 • ixxi boeket anemones

  IXXI – Louis Charles Ruotte ‘Bouquet of Anemones'

  Afmeting 80 x 120 cm

  89,00
  Bekijk op De Bijenkorf
  89.00
  gratis bezorging
 • Vitra eames DAW stoel wit

  Vitra – Eames DAW stoel, wit met gelig esdoorn onderstel

  (verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren)

  635,00
  Bekijk op MisterDesign
  635.00
  gratis bezorging

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *