Wit wandrek in babykamer - Shopinstijl.nl

Wit wandrek in babykamer

babykamer met HEMA boekenrek en lichtbox letterlamp

Beeld © Femke de Wit/Shopinstijl.nl

Het is dan bijna bijna zover, ons derde kindje komt eraan!
De babykamer is nu af en dus vind ik het leuk om je een kijkje te geven in mijn eigen huis en te laten zien wat ik hiervan gemaakt heb. Een muur heb ik behangen met het rabbit behang van Ferm Living, met daarop het witte boekenrek van HEMA. Voor de design liefhebbers geef ik ook een “design-alternatief” in de vorm van de String pocket wandkast. Het kastje gebruik ik verder als pronkkastje; een prima plek om de prachtige lichtbox van A Little Lovely Company en de boot lamp in te plaatsen.

Wil je meer lezen over de nieuwe babykamer? Bekijk dan ook de beelden van de commode of het ledikantje en de schommelstoel.

Liefs, femke