Vrolijk wandkleed in kleurrijke kinderkamer - Shopinstijl.nl

Vrolijk wandkleed in kleurrijke kinderkamer

woonkamer met wandkleed bird van ferm living

Beeldcredits @FermLiving

Toen ik de eerste keer dit sfeerbeeld zag trok het prachtige wandkleed direct mijn aandacht. Ik ben dol op mooie dingen aan de muur en een wandkleed is een originele afwisseling naast posters en schilderijen. Maar toen ik op zoek ging naar de andere items werd ik stiekem toch een beetje verliefd op de blauwe hoge kinderstoel. Nu mijn kinderen zelf groter worden ben ik een beetje uitgekeken op de Stokke en Ikea kinderstoelen die bij ons aan de eettafel staan, maar een “normale” eetkamerstoel is hier ook nog niet voor iedereen weggelegd.
En wat dacht je van de prachtige rotan plantenstandaard helemaal links… zucht… wat een plaatje.

Liefs, femke