Een kijkje op mijn eigen werkplek met een ronde eettafel- Shopinstijl.nl

Een kijkje op mijn eigen werkplek

overzichtsfoto nieuwe kantoor

Beeldcredits Alexandra Noorman van ByAlex Playmats

Een kijkje op mijn eigen werkplek! Samen met 4 ondernemende dames huur ik een werkplek bij Spaces in Rotterdam. Uiteraard hebben we ons best gedaan om ons kantoor zo leuk mogelijk in te richten. Onlangs schreef ik hier een blog over. In deze blog ga ik vooral in op de design items die we mochten plaatsen maar uiteraard staat er nog veel meer. Het ronde vloerkleed onder de eettafel is van een kringloop winkel in de buurt, maar ik heb in dezelfde kleurtinten een rechthoekig kleed gevonden van Dutchbone. Een vergelijkbare zwarte staande kapstok als op de foto, waar mijn lievelingssjaal van Humanoid op hangt,  vind je bij LeenBakker. 

Liefs, femke