Vloerlamp van Nederlands ontwerp in prachtige huiskamer - Shopinstijl.nl

Vloerlamp van Nederlands ontwerp in prachtige huiskamer

tonone vloerlamp nederlands ontwerp in huiskamer the nice stuf collector

Beeld via de beeldbank van Tonone

Een van mijn goede voornemens voor 2018 is om mijn eigen interieur weer even een “boost” te geven. Ik ben best tevreden met veel dingen in mijn eigen huis maar ik heb ook een lijstje van dingen die nog moeten gebeuren. In het zitgedeelte van onze woonkamer staan bijvoorbeeld alleen meubels die we mee hebben genomen uit ons vorige huis. Niet afgestemd op de grootte van de ruimte, op de kleuren van de muren, niet praktisch en ook niet meer helemaal mijn stijl nu. Maar met 3 kleine kids in huis vind ik een nieuwe bank een lastige investering en het dikke wollen vloerkleed is nu eenmaal heerlijk om op te spelen en te stoeien. Wat wel nu al kan is een leuke vloerlamp voor naast de fauteuils zodat we ook lekker een boekje of tijdschrift kunnen lezen.

Na een enorme zoektocht naar de “mooiste vloerlamp” ben ik uitgekomen op de Bolt vloerlamp met twee armen van het Nederlandse label Tonone. Ik heb gekozen voor een zwarte (omdat dat nu eenmaal mooi past bij onze stalen kozijnen) maar in de huiskamer van Theobert Pot (zie beeld hierboven) staat deze in de prachtige kleur Flux Green. En mocht je Theobert Pot (alias The Nice Stuff Collector) nog niet kennen, wat ik me bijna niet kan voorstellen, neem dan zeker eens een kijkje op zijn website of instagram account.

Liefs, femke