Mijn favoriete items van de WANNAHAVE DAYS van wehkamp

Mijn favoriete items van de WANNAHAVE DAYS

wehkamp wannahaves jul2018

Joepie, het is weer zover! Van zondag 1 juli tot en met donderdag 5 juli 2018 zijn het de WANNAHAVE DAYS bij wehkamp! Een fijne korting op vrijwel de gehele collectie en extra veel korting op een aantal geselecteerde producten. En omdat we natuurlijk allemaal extra gelukkig worden van een extra mooie prijs heb ik mijn 9 persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet. Ik hoop dat ik je hiermee kan inspireren!

Van stapelbed tot tuinset en van bank tot dekbedovertrek

Zoals jullie onlangs hebben kunnen lezen genieten we bij ons boshuisje van het stoere metalen tuinset Pula van whkmp's own. Ik ben er super blij mee en wat mij betreft is dit zeker een aanrader. Ik heb gekozen voor een antracietkleurige tuinset, maar je kunt ook kiezen voor een witte, een zacht rode of zacht groene variant. En het leuke is dat precies deze set nu extra voordelig is. Ben je benieuwd hoe ik deze tuinset stylde en hoe deze past in onze wilde bostuin? Bekijk dan hier alle foto's.

Een andere gaaf product voor in de tuin in de tuinstoel Luz. Ik denk een knipoog naar de EggChair van HKLiving erin te zien, maar deze is wel geschikt om buiten te gebruiken en de prijs is ook toegankelijker. Volgens mij is dit de ultieme stoel om in weg te kruipen om je terras met een boekje en een kopje thee!

Een ander product waar ik zelf heel enthousiast over ben ik de cognac-kleurige bank. Het eigenmerk van wehkamp, whkmp's own, heeft een grote 4-zits versie hiervan in een eco-leer. Eco-leer is gemaakt van de restjes leer die overblijven na het snijden van de huiden. Deze worden gemalen en er wordt 30% polyester aan toegevoegd waardoor een duurzaam en slijtvast materiaal ontstaat.

Uiteraard zitten er wat artikelen met een velvet bekleding bij mijn selectie; de roze fauteuil en het okergele sierkussen. De populariteit van dit materiaal zal nog wel even voortduren gok ik zo ;).

En last but not least een stoer metalen stapelbed. Mijn ervaring is dat kinderen het gezellig vinden om samen op een kamer te slapen en dan is een stapelbed natuurlijk ideaal. Super leuk trouwens om te combineren met het roze katoenen dekbedovertrek met okergele stippen!

Deze beeldblog is geschreven in samenwerking met wehkamp

Liefs, femke