Het sfeervolle en "eigen" nieuwbouwhuis van Nelleke

Het sfeervolle en “eigen” nieuwbouwhuis van Nelleke

Banner voor binnenkijker bij Nelleke van huisjemosgroen

Een tijdje geleden kwam ik op Instagram het account van Nelleke tegen Huisjemosgroen. Het viel me direct op met hoeveel liefde en passie ze haar nieuwe nieuwbouw huis aan het inrichten was. Volgens mij een van de moeilijke dingen om te doen; sfeer en “stukje eigen” toevoegen aan een nieuwbouwhuis. Lees snel verder en laat je inspireren voor Nelleke!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hoi, ik ben Nelleke, 28 jaar en al 8 jaar getrouwd met Eelco. Samen hebben we drie kindjes, Fay van 6, Javi van 4 en Ruan van 3. We wonen nog niet zo lang in ons nieuwbouwhuis is Leerdam. Drie dagen per week werk ik op een kinderdagverblijf.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Voornamelijk Scandinavisch met een industriële accent. Ik hou van de lichte tinten. Maar ik hou ook van van kleur! In ons huis zie je dan ook best veel kleur terug; vooral groen en oud roze.

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Dat is een lastige, ik vind meerdere plekjes in huis echt fijn! Maar de badkamer kom ik graag. We hebben een extra ruime douche met regendouche en dat is een heerlijk plekje om even te tutten! Ook hebben we twee waskommen waardoor er s’morgens en s’avonds voldoende ruimte is voor iedereen.
En de wc beneden, gewoon omdat ik hem zo mooi vind.

Shop in de stijl van Nelleke:

Badkamer met waskommen en houten badkamermeubel in het huis van Nelleke Zithoek vanaf ze zijkant met zeegras mand op de voorgrond in het huis net nelleke
 • compactor-buikmand-xenos-naturel-wit

  Compactor – Buikmand van zeegras, naturel/wit

  diameter 27 cm, hoogte 26 cm

  21,35
  Bekijk op fonQ
  Shop meer ,
  21.35
  gratis bezorging
 • kussen lussi roze kwantum

  Kussen Lussi, roze

  Afmeting 43 x 43 cm

  17,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

De bank. Hij is ruim, heeft een heerlijke hoek en daar zit ik dan ook graag met bijvoorbeeld een boek.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Een mix van beide. Soms vind ik het een sport om de goedkoopste variant te vinden van iets wat ik graag zou willen hebben. Veel producten hebben een look-a-like die een stuk goedkoper is. Je moet alleen even goed zoeken. Zo ben ik echt trots op onze slaapkamer lamp. Ik zag hem op internet van HK living, Kwantum had de budget variant die je bijna niet kan onderscheiden. Qua prijs was hij wel aantrekkelijker natuurlijk.
Niet alles hoeft van mij low-budget. Met accessoires vind ik dat niet erg, maar qua bank, bed, eettafel en stoelen kies ik wel graag voor kwaliteit.

Slaapkamer met donkergrijs boxspring en rotan hanglamp in het huis van Nelleke
 • eglo tafellamp tarbes zwart

  Eglo – Tafellamp Tarbes, zwart metaal

  diameter 18 cm, hoogte 27 cm

  22,91
  Bekijk op Bol.com
  22.91
  gratis bezorging
 • Lampenkap Boreas, naturel

  Diameter 47,5 cm, hoogte 28,5 cm

  35,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,
 • Soft cotton dekbedovertrek, wit met zwarte stippen

  Afmeting  200 x 200 cm

  27,50
  Bekijk op HEMA
  27.50
  gratis bezorging
Eethoek met robuuste eettafel en grijs beklede eetkamerstoelen
 • ledr letterbord zwart met houten rand

  LEDR – Letterbord, zwart met houten lijst

  afmeting 30 x 45 cm

  29,99
  Bekijk op fonQ
  29.99
  gratis bezorging
 • muuto ambit hanglamp wit

  Muuto – Ambit hanglamp large, wit

  diameter 40 cm, hoogte 23,8 cm

  399,00
  Bekijk op MisterDesign
  399.00
  gratis bezorging
 • Zuiver – OMG eetkamerstoel, grijs velvet

  verkrijgbaar in 4 kleuren

  229,00
  Bekijk op HelloChair
  229.00
  gratis bezorging

Wat is je favoriete woonwinkel?

Loods5! Daar kan ik uren struinen. Dat hebben we dan ook gedaan toen we op zoek waren naar de mooiste spullen voor ons nieuwe huis. Ook Kwantum vind ik een erg leuke woonwinkel wanneer ik op zoek ben naar koopjes, bijvoorbeeld voor de accessoires. Daarnaast snuffel ik graag op de website van vtwonen.

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Kussentjes voor op ons bed. Ik hou van accessoires en prullen. En ik wilde al een poosje kussens op bed maar telkens kwam het er niet van. Nu liepen we in de stad en zag ik kussens in de kleur van onze muur. Helemaal perfect dus.

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Een spiegel met (eiken)houten omlijsting voor op mijn dochter haar kamer. Daar kan ik dan de cottonballs leuk aan hangen. Deze hangen nu over haar kast maar dan moet ik zelf de kast weer dichtdoen doordat zij er niet bij kan. Niet heel handig dus.

Kinderkamer van meisje met vintage witte kast en roze muur

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Kijk voor ideeën op Pinterest en Instagram! Geef aan iets wat je heel mooi vind je eigen draai, zo heb je toch iets totaal anders. Maar soms is het makkelijk door even ‘af te kijken’

Wil je meer zien van het nieuwe huis van Nelleke? Bekijk dan haar Instagram account Huisjemosgroen.
FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

REACTIES

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *