Het sfeervolle en "eigen" nieuwbouwhuis van Nelleke

Het sfeervolle en “eigen” nieuwbouwhuis van Nelleke

Banner voor binnenkijker bij Nelleke van huisjemosgroen

Een tijdje geleden kwam ik op Instagram het account van Nelleke tegen Huisjemosgroen. Het viel me direct op met hoeveel liefde en passie ze haar nieuwe nieuwbouw huis aan het inrichten was. Volgens mij een van de moeilijke dingen om te doen; sfeer en “stukje eigen” toevoegen aan een nieuwbouwhuis. Lees snel verder en laat je inspireren voor Nelleke!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hoi, ik ben Nelleke, 28 jaar en al 8 jaar getrouwd met Eelco. Samen hebben we drie kindjes, Fay van 6, Javi van 4 en Ruan van 3. We wonen nog niet zo lang in ons nieuwbouwhuis is Leerdam. Drie dagen per week werk ik op een kinderdagverblijf.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Voornamelijk Scandinavisch met een industriële accent. Ik hou van de lichte tinten. Maar ik hou ook van van kleur! In ons huis zie je dan ook best veel kleur terug; vooral groen en oud roze.

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Dat is een lastige, ik vind meerdere plekjes in huis echt fijn! Maar de badkamer kom ik graag. We hebben een extra ruime douche met regendouche en dat is een heerlijk plekje om even te tutten! Ook hebben we twee waskommen waardoor er s’morgens en s’avonds voldoende ruimte is voor iedereen.
En de wc beneden, gewoon omdat ik hem zo mooi vind.

Badkamer met waskommen en houten badkamermeubel in het huis van Nelleke Zithoek vanaf ze zijkant met zeegras mand op de voorgrond in het huis net nelleke
 • Aanbieding! goossens bijzettafel wavy

  Bijzettafel Wavy, blank teak

  Diameter 50 cm, hoogte 40 cm

  149,00 89,00
  Bekijk op Goossens
  89.00
  gratis bezorging
 • bloomingville plaid pompom bruin

  Bloomingville – Plaid met pompoms, bruin

  Afmeting 130 x 160 cm

  39,95
  Bekijk op Bol.com
  39.95
  gratis bezorging
 • kruk erik creme leenbakker

  Kruk Erik, crème

  Diameter 35 cm, hoogte 27 cm

  26,99
  Bekijk op LeenBakker

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

De bank. Hij is ruim, heeft een heerlijke hoek en daar zit ik dan ook graag met bijvoorbeeld een boek.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Een mix van beide. Soms vind ik het een sport om de goedkoopste variant te vinden van iets wat ik graag zou willen hebben. Veel producten hebben een look-a-like die een stuk goedkoper is. Je moet alleen even goed zoeken. Zo ben ik echt trots op onze slaapkamer lamp. Ik zag hem op internet van HK living, Kwantum had de budget variant die je bijna niet kan onderscheiden. Qua prijs was hij wel aantrekkelijker natuurlijk.
Niet alles hoeft van mij low-budget. Met accessoires vind ik dat niet erg, maar qua bank, bed, eettafel en stoelen kies ik wel graag voor kwaliteit.

Slaapkamer met donkergrijs boxspring en rotan hanglamp in het huis van Nelleke
 • Lampenkap Boreas, naturel

  Diameter 47,5 cm, hoogte 28,5 cm

  29,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,
 • Soft cotton dekbedovertrek, wit met zwarte stippen

  Afmeting  200 x 200 cm

  25,00
  Bekijk op HEMA
  25.00
  gratis bezorging
 • tafellamp grafisch zwart draadstaal

  Tafellamp Grafisch, zwart metaal

  Afmeting 15 x 28 x 49 cm

  27,95
  Bekijk op Bol.com
  Shop meer ,
  27.95
  gratis bezorging
Eethoek met robuuste eettafel en grijs beklede eetkamerstoelen
 • hanglamp olla wit made

  Hanglamp Olla, wit

  Diameter 50 cm, hoogte 46 cm

  129,00
  Bekijk op Made.com
  Shop meer ,
 • Aanbieding! ledr-letterbord-45-x-30-cm

  LEDR – Letterbord, zwart met bruine lijst

  Afmeting 45 x 30 cm

  29,95 28,20 Tot 40% korting op meubels, accessoires en verlichting!
  Bekijk op fonQ
  28.20
  gratis bezorging
 • stoel miracle pebble

  Maxfurn – Stoel Miracle, Pebble

  prijs per 2 stuks

  178,00
  Bekijk op Bol.com
  Shop meer ,
  178.-

Wat is je favoriete woonwinkel?

Loods5! Daar kan ik uren struinen. Dat hebben we dan ook gedaan toen we op zoek waren naar de mooiste spullen voor ons nieuwe huis. Ook Kwantum vind ik een erg leuke woonwinkel wanneer ik op zoek ben naar koopjes, bijvoorbeeld voor de accessoires. Daarnaast snuffel ik graag op de website van vtwonen.

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Kussentjes voor op ons bed. Ik hou van accessoires en prullen. En ik wilde al een poosje kussens op bed maar telkens kwam het er niet van. Nu liepen we in de stad en zag ik kussens in de kleur van onze muur. Helemaal perfect dus.

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Een spiegel met (eiken)houten omlijsting voor op mijn dochter haar kamer. Daar kan ik dan de cottonballs leuk aan hangen. Deze hangen nu over haar kast maar dan moet ik zelf de kast weer dichtdoen doordat zij er niet bij kan. Niet heel handig dus.

Kinderkamer van meisje met vintage witte kast en roze muur

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Kijk voor ideeën op Pinterest en Instagram! Geef aan iets wat je heel mooi vind je eigen draai, zo heb je toch iets totaal anders. Maar soms is het makkelijk door even ‘af te kijken’

Wil je meer zien van het nieuwe huis van Nelleke? Bekijk dan haar Instagram account Huisjemosgroen.
FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

REACTIES

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *