Pantone kleur van het jaar 2017 - Greenery - Shopinstijl.nl

Pantone kleur van het jaar 2017 – Greenery

greenery

Pantone heeft de kleur van het jaar 2017 bekend gemaakt en het is geworden… *tromgeroffel* Greenery.

Een frisse groene kleur, en het staat symbool voor een nieuw begin. Denkende aan de eerste dagen van de lente, nieuwe bladeren aan de bomen en nieuw leven. Daarnaast verwijst de kleur naar een groter wordende behoefte van mensen om ons onder te dompelen in de schoonheid van de natuur. Denk maar eens aan bijvoorbeeld de Urban Jungle trend.

Het verhaal echter de kleur is prachtig. De kleur zelf is niet helemaal mijn ding geloof ik. En toen ik op zoek ging naar producten in deze kleur was het echt nog best moeilijk om deze te vinden, dus ik ben nog niet helemaal de enige volgens mij. Maar mind my words… onder invloed van Pantone zou het mij niet verbazen als we deze kleur de komende tijd steeds vaker weer voorbij zien komen.

Liefs, femke