Loungebank van metaal op ons houten terras - Shopinstijl.nl

Loungebank van metaal op ons eigen houten terras

Palissade loungebank op ons terras

Beeld © Femke de Wit/Shopinstijl.nl

Ik ben lang op zoek geweest naar de -voor ons- perfecte loungebank. Zoals je op de blog hebt kunnen lezen had ik nogal wat wensen waar deze bank aan moest voldoen. Maar gelukkig heb ik hem gevonden; het is de antracietkleurige loungebank uit de Palissade serie van HAY geworden. Sinds we hem in huis hebben (of eigenlijk in de tuin hebben staan) ben ik er zo blij mee! Ondanks dat hij van metaal is zit ie echt heerlijk, en met het voetenbankje erbij is het de perfecte plek voor een kopje thee in de zon of om 's avonds gezellig samen bij de terrashaard te zitten.

PS. op de bank ligt geen plaid maar mijn nieuwe sjaal van HUMANOID (die moest ik gewoon even met je delen)

Liefs, femke