9x rotan voor in de tuin - Shopinstijl.nl

9x rotan voor in de tuin

9x rotan in de tuin

Ik weet niet hoe jullie erover denken maar ik word heel gelukkig van alle beelden met rotan meubeltjes in de tuin. Rotan is voor mij een heel zomers materiaal wat ik graag combineer met het groene uit het tuin. Paar kleurrijke kussens of plaids erbij en mijn terras is af 🙂 Ik heb vooral veel leuke bankjes voor je gevonden. Het bankje van Sissy-Boy is misschien wel mijn favoriet, leuk om het warme materiaal te combineren met een onderstel van zwart metaal. Het bankje van Xenos kan je nu aanschaffen voor de helft van de oorspronkelijke prijs, ook heel fijn natuurlijk.

En ik beloof hierbij plechtig dat dit echt de allerlaatste keer is dat ik de prachtige rotan tuinstoel Luz van whkmp's OWN met je deel (maar hij is zo leuk!)

Liefs, femke