Kom in kerstsferen met deze ronde kerstkandelaar aan het plafond

Kom in kerstsferen met deze ronde kerstkandelaar aan het plafond

kersttafel zwart met kaarsen kroonluchter house doctor

Beeldcredits House Doctor

Dit is een van mijn lievelings sfeerbeelden uit de kerstcollectie van het Deense merk House Doctor. In het bijzonder de ronde zwarte kandelaar die met touwtjes aan het plafond hangt, versiert met kersttakken en kerstballen, vind ik prachtig! Misschien wel een beetje spannend, maar zo mag mijn huis wel versierd zijn met kerst.

Persoonlijk vind ik het sowieso fijn om te zien dat je een kerstsfeer ook neer kan zetten met donkere tinten en goudkleurige accenten. Hier kan ik me veel beter in vinden dan de klassieke rood-witte kerst. Ik ben erg benieuwd hoe jij je huis deze kerst gaat versieren! Wil je nog wat inspiratie opdoen aan de hand van de belangrijkste kersttrends dit jaar? Kijk dan hier even verder!

Liefs, femke