Grijs daybed met veel kussen in de woonkamer met kerst

Grijs daybed met veel kussen in de woonkamer met kerst

Grijs daybed in kerstsferen met sterkussen, kaarsen en kerstboom

Beeldcredits JYSK

Een tijdje geleden bladerde ik door de kerst catalogus van JYSK en ik werd helemaal enthousiast van de prachtige beelden die daarin stonden. Onder andere van dit beeld met het grijze daybed. Helemaal in kerstsfeer door de kerstkussentjes en de kerstboom op de achtergrond. Helaas kan ik de kerstkussentjes online niet vinden bij JYSK, daar zul je dus echt voor naar de winkel moeten gaan als je er een wilt bemachtigen maar de rest wel!

Ik vind vooral het daybed echt een hele leuke vondst voor een leuke prijs! Leuk voor in de woonkamer als extra zitplaats maar ik vind hem ook perfect in de slaapkamer van de jongens passen. Als fijne leesplek met lekker veel kussens maar ook direct een perfect logeerbed natuurlijk voor kleine (en grote) logeetjes.

Wil je meer inspiratie op doen voor de kerstdagen? Lees dan mijn blogpost over de kersttrends van 2018.

Liefs, femke