Witte hanglamp van vilt boven houten eettafel - Shopinstijl.nl

Witte hanglamp van vilt boven houten eettafel

menu design witte hanglamp van vilt dancing met blanke houten eettafel

Beeld via MENU design/MisterDesign

Onlangs heb ik een blog over het Deens label MENU design geschreven. Dit was een van de beelden die ik tegenkwam in mijn zoektocht naar informatie om met jullie te delen en mijn oog viel direct op de grote witte hanglamp van vilt boven de lichte houten eettafel. Wat een pareltje! Vilt heeft een dempende werking op geluid en is natuurlijk een heerlijk warm materiaal, beide hele goede eigenschappen voor een lamp boven de eettafel!

Ook de stoeltjes zijn van MENU design, de versie met het roze kussentje kon ik helaas niet vinden, maar in het grijs is ie ook niet verkeerd 🙂

Liefs, femke