GIVEAWAY - Puppy Small van Magis Me Too - Shopinstijl.nl

GIVEAWAY – Puppy Small van Magis Me Too

puppy_magis me too

Ik wil jullie graag voorstellen aan onze nieuwste huisgenoot; de Puppy Small van Magis Me Too. Deze witte kleine vriend heeft de hartjes van onze kinderen vanaf dag 1 veroverd, zo zoet!

Wat wilden jullie dit hondje graag winnen! Helaas kan ik er maar eentje weggeven en die gaat naar Willemijn Ouwehand. Ik heb je zojuist een berichtje gestuurd!

Dit hondje, eigenlijk een design kinderstoel, is het kleinste broertje uit een serie van vier. Naast deze Puppy Small kan je ook kiezen voor een Medium, Big en Super Big. Ik heb gekozen voor een mat witte variant, simpelweg omdat die het beste in mijn huis past, maar je kan ook kiezen voor een groene, oranje of zwart wit gestipt hondje.

Afbeelding Blog MD Magis Puppy Small in onze hal

Dit hondje is gemaakt van een stevige kunststof met een subtiel reliëf. De uitvoering in Small is erg handzaam. Zwaar genoeg om niet omver te lopen maar licht genoeg voor mijn 3 jarige zoontje om hem makkelijk onder zijn armpje vast te pakken en mee te nemen naar zijn kamer als hij gaat slapen (hij heeft nog net niet zijn eigen mandje gekregen). Overigens vond hij het wel vreemd dat de puppy geen ogen en mond had. Ik heb hem ervan verzekerd dat we die zeker niet voordat ik foto's had gemaakt voor deze blog erop mogen pakken, haha.

Afbeelding Blog MD Magis Puppy Small voor frans balkon

Zoals je ziet wilde de Puppy dolgraag naar buiten, de tuin in. Goed om te weten dat hij ook prima geschikt is om buiten te gebruiken. Leuk design tuinmeubel voor de kinderen voor in je tuin of op je balkon!

Wil jij ook een Puppy Small van Magis Me Too?

Ben je enthousiast geworden van deze beelden en zou je ook wel een witte Puppy van Magis Me Too willen hebben? Dan kan je er natuurlijk zelf een kopen op de website van MisterDesign maar je kunt ook meedoen met deze GiveAway.

Ik mag namelijk in samenwerking met MisterDesign een witte Puppy Small weggeven! Om kans te maken op deze puppy volg je MisterDesign (@misterdesignnl) en Shopinstijl.nl (@shopinstijl) op Facebook en laat je hieronder je naam en mailadres achter.

Deze GiveAway actie loopt tot en met donderdag 20 april 2017, op vrijdag 21 april maak ik de winnaar bekend in dit bericht en op Facebook.

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *