Design kinderstoel als bedkastje in kinderkamer - Shopinstijl.nl

Design kinderstoel als bedkastje

IKEA hack bed van Hugo met trapje en little nobody design kinderstoel HAY

Beeld © Femke de Wit/Shopinstijl.nl

Vorige week schreef ik een product review voor MisterDesign over de Little Nobody stoel van HAY. De foto's die ik maakte voor de blogpost heb ik gemaakt in de kamer van onze zoon Hugo. En daar staan natuurlijk nog veel meer leuke items in.

Naast de geweldige IKEA hack van het Kura keerbaar bed die Opa voor ons maakte is mijn zoontje ook helemaal fan van zijn werktuigen poster. Dagelijks wijst hij aan welke werktuigen erop staan en welke zijn “lievelings” is. De design kinderstoel van HAY (Little Nobody stoeltje) gebruik ik hier als bedkastje voor zijn nachtlampje.

Wil je meer lezen over de Little Nobody stoel van HAY? Lees dan ook mijn blogpost.

Liefs, femke