Kijk je mee in de budget-proof benedenwoning van Zoë?

Kijk je mee in het budget-proof huis van Zoë?

Kijk je mee in het lichte huis van interieuradviseur Zoë? Als interieurliefhebber in een woonwinkel werken lijkt me niet echt heel goed voor je portemonee :). Maar met een voorliefde voor budget items laat zij zien dat mooi wonen helemaal niet duur hoeft te zijn. 

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hi, Ik ben Zoë! Samen met mijn viervoeter Treb woon ik in een benedenwoning van 60m2 in Cuijk waar ik mij helemaal thuis voel. Ik heb een fulltime job als (web)winkelmedewerker bij Via Cannella Woonwinkel te Cuijk. Vorig jaar ben ik mijn droom gaan najagen en besloot ik, samen met een collega, te starten met Witluf – Interieuradvies & Styling. Klanten adviseren op het gebied van interieur, daar word ik dolgelukkig van en daarom heb ik hier mijn beroep van gemaakt. Tevens organiseren wij workshops zoals ‘Creëer je eigen woonstijl’ en zijn we altijd bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën of samenwerkingen.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is te omschrijven als eenvoudig, licht, rust, natuurlijke en warme materialen en functioneel. Maar dit begint nu te veranderen want er komt steeds meer kleur in mijn interieur. Zoals je ziet overheerst de kleur wit. Dat was voorheen nog sterker. Nu heb ik meer zwart en kleur toegevoegd.

grijze bank met zwarte vloerlamp en plaid woonkamer met roze muur en wit tvmeubel

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Dit vind ik een goede vraag. Eigenlijk voel ik me in mijn huis overal fijn. Of dat nou languit op de bank is of met een kop koffie op bed. Maar als ik moet kiezen zit ik het liefst met vrienden aan mijn ronde tafel tijdens een gezellig etentje. Mijn tuintje begint nu ook ergens op te lijken en daar is het tevens heerlijk vertoeven op een warme avond met een glas wijn.

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Mijn eettafel is een bewuste keuze geweest toen ik hier driekwart jaar geleden ben gaan wonen. De ruimte is geschikt voor een ronde tafel en daarom heb ik deze gekozen. In mijn zwarte stellingkast staan twee glazen kistjes met eigendommen van mijn ouders en dit heeft een speciale betekenis voor mij. Sinds kort ben ik in het bezit van een ‘grote mensen bed’ en dat vind ik fantastisch! Ik heb mijn 140cm studenten bed verruild voor een 180cm boxspring helemaal in stijl. Heerlijk!!

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Dan kies ik toch voor budget. Ik houd ervan om regelmatig te veranderen en daarom zijn budget items voor mijn interieur perfect. De bruine lederen ronde poef in de woonkamer heb ik jaren terug gescoord in de kringloopwinkel een dorp verder voor € 7,-. Hij is nog steeds super tof en mega praktisch in gebruik. Verder is het veelal een combinatie van budget en af en toe een design item.

ronde eettafel met witte stoelen voor roze muur slaapkamer met petrol blauwe muur en wit dekbedovertrek

Wat is je favoriete woonwinkel?

Mijn favoriete woonwinkel is de winkel waar ik werkzaam ben: Via Cannella in Cuijk. Daar ga je niet met lege handen naar huis en is er voor iedereen wat wils. Daarnaast ga ik graag naar De Tuynkamer in Sint Anthonius. Hier wil ik alles wel mee naar huis nemen. Helemaal mijn stijl. Winkels als Loods5 en IKEA ga ik ook regelmatig heen.

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Mijn laatste aankopen is de terrazzo kaarskandelaren op mijn tv-meubel. Je ziet nu steeds vaker terrazzo terug in het interieur en ik vind het geweldig. Met nude kleurige dinerkaarsen en dan ook nog bij mijn roze muur, staat ze prachtig!

Terrazzo kandelaar en tafellamp messing op tvmeubel witte hal met zwarte kapstokhaken aan de muur

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Al een lange tijd ben ik op zoek naar een nieuw vloerkleed. Het vloerkleed dat ik nu heb vind ik nog steeds mooi maar is aan vervanging toe. Ik denk dat het wel een kleed wordt met dezelfde kleurencombinatie alleen wil ik hier ook niet te veel aan uitgeven. Zolang ik nog niet de juiste heb gevonden, blijft deze gewoon liggen.

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Een aantal tips die ik wil meegeven zijn: kies voor accessoires waarbij je ook nog een keer alles kan switchen in je interieur. Zo raak je er minder snel op uitgekeken. Let er wel op dat het niet te kleine accessoires worden, ga voor een aantal grote items zodat het een eye-catcher is. Tevens ben ik een groot voorstander van planten in je interieur. Het maakt het speels en ook hiermee kun je switchen. 

Wil je meer zien van de prachtige benedenwoning van Zoë? Lees dan verder op de website, het Instagramaccount of de Facebookpagina van Witluf. Of bekijk het persoonlijke Instagramaccount van Zoë.

Shop in de stijl van Zoë:

 • pt-kandelaar-terrazzo-wit

  pt, – Kandelaar Terrazzo, wit

  Diameter 8 cm, hoogte 7,5 cm

  14,95
  Bekijk op Bol.com
  14.95

 • Aanbieding! hkliving eetkamerstoel wit metaal

  HKLiving – Eetkamerstoel Wire, wit

  ook in zwart

  175,20
  Bekijk op GigaMeubel
 • Aanbieding! Pols Potten vaas collision amber

  Pols Potten – Vaas Collision Amber, geelgoud

  diameter 22 cm, hoogte 30 cm

  75,00
  Bekijk op De Bijenkorf
  75.00
  gratis bezorging
 • Tafellamp Satre, zwart

  hoogte 24 cm

  22,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,

 • dekbedovertrek-hotelkwaliteit-240-x-220-HEMA

  Hotel dekbedovertrek van katoen percal, wit

  Afmeting 200 x 200 cm

  50,00
  Bekijk op HEMA
  50.00
  gratis bezorging
 • House Doctor block vloerkleed zwart:wit

  House Doctor – Block vloerkleed zwart/wit

  afmeting 160 x 230 cm

  189,00
  Bekijk op GigaMeubel

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *