Maak met de tips van Jet van je huis een veilige en warme omgeving

Maak met de tips van Jet van je huis een veilige en warme omgeving

banner voor binnenkijker jet hendriks

Het is fijn als je interieur er mooi en gestyled uitziet, maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt in je eigen huis. En dat is natuurlijk voor iedereen anders!
Deze week mogen we binnenkijken bij Jet. Bij het inrichten van haar huis vroeg Jet zich telkens vraagt wat ze nu echt fijn vindt en waar ze gelukkig van wordt. En het resultaat is verbluffend!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Jet Hendriks. Samen met mijn vriend wonen wij in ons zelf gebouwde jaren 30 huis. In het dagelijks leven werk ik in mijn eigen bedrijf als interieur- en exterieur ontwerper en help ik zowel bedrijven als particulieren aan een omgeving die aansluit op wie zij zijn. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de mens als individu, wie ben jij? Wat vind jij belangrijk en hoe kunnen wij dit toepassen in jouw omgeving? Zodat het niet alleen een thuis of een fijne werkplek is, maar dat het ook bijdraagt aan een prettig leven met rust. Dit is natuurlijk al een droom die uit komt! Maar waarom één droom uit laten komen als je eigenlijk twee dromen hebt?
Met die insteek ben ik dit jaar met Imke Adolfs gestart aan een droom die wij samen delen; Event Boutique. In een Boutique gebeurt iets bijzonders; ontvang je passend totaal advies en waant iedereen zich in een wereld waarin jij als individu of bedrijf bijzonder bent. Die verfijnde beleving zetten wij in om jou te ontzorgen bij het ultieme (brand) event. Wij ontlasten jou bij het organiseren van (brand) events, huwelijken, 21 diners maar ook babyshowers, beurzen… Je kunt het zo gek niet bedenken. Ieder event verdient volgens ons een bijzondere twist waarin het bedrijf, of jij als individu, belangrijk bent.
In mijn vrije tijd geniet ik er van om de natuur in te gaan of verlaten monumenten te bezoeken. Wij komen op de meest vreemde maar érg mooie locaties!

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Een Jet – stijl ……  Ik mix …….. maar écht alles door elkaar. Ik doe dit niet alleen in het interieur maar ook met een smoothie bijvoorbeeld. Beetje van dit, beetje van dat, beetje van zus, beetje van zo. Vervolgens is het super lekker en heb ik géén idee meer wat er allemaal in zat.
Ik bekijk telkens opnieuw zowel bij mijzelf als thuis; wat vind ik fijn en waar word ik blij van? Hoe zorg ik ervoor dat het een veilige warme omgeving is voor zowel mijzelf als mijn vriend.?
Ik hou van de kringloop en elementen met een verhaal, in mijn huis tref je van alles aan van de kringloop, opa/oma of zelfs van de stort….. maar wel in de juiste mix zodat het aansluit in de gehele omgeving en die vaas van 1 euro ineens eruit ziet alsof dat het 40 euro heeft gekost. Ja, dat vind ik tof!verzamelingen borden en prenten aan de muur in het interieur van jetmuurtekening op de wc van jet hendriks

Wat is je lievelingsplek in je huis?

Overdag mijn kantoor, aan huis. ‘s Avonds heerlijk met mijn vriend en ons hondje op de bank. Goede film! Fijn!

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Ik hecht mijzelf niet zo aan spullen. Voor mij is alles vervangbaar. Sterker nog……. Ik zou ons huis zomaar kunnen verkopen mét inboedel erbij. Dan mag ik weer opnieuw beginnen!  Te gek toch?
Maar als ik dan wat dingen op móet noemen….. dan noem ik er wel een paar op…..

-Onze oude wijntafel uit Frankrijk. Een tafel waarop geknoeid mag worden. Hoe meer, hoe beter.. nu staat deze in de keuken. Wellicht staat deze ooit buiten in een boerentuin bij een verbouwde boerderij? Dromen…. ?

-Een Delfts blauwe vaas die ik gekregen heb. Echt een té gekke vaas! Vaak vinden mensen het eng om iets voor ons in huis te kopen. Ik kan dat wel begrijpen… Maar zij durfde het aan en kocht deze vaas… ik weet niet wat het is maar het is denk ik het spreekwoordelijke puntje op de i. Het plaatje is compleet! (die neem ik wel mee naar een eventueel ooit nieuw huis!) Stiekem hoop ik dat zij het vaker aan durft.. haha!

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Budget en design. Het liefst een mooie mix. Teveel is nooit goed. Dit geld ook voor het interieur. Een beetje low budget en een beetje design is voor mij de ideale mix. Zo is onze basis écht sterk. Onze keuken hebben wij op maat laten maken. Daar achter zit een prachtig behang van Elitis (achter je keuken? en die spetters dan? Ja! Dat kan gewoon. Wel met een coating en wél een behang zonder grof structuur). Maar deze combi zorgt ervoor dat onze basis al krachtig is en luxe oogt zodat ik in deze hoek gerust wat potten van de kringloop kan zetten.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Klinkt het gek als ik zeg dat ik niet écht één favo heb? Ik kom het liefst overal. Online – offline…. Zolang het maar aansluit bij de opdrachtgever. Ik vind het wél erg fijn om bij Heijligers in Afferden te komen. Kwalitatief goed, veel keus en mogelijkheden om samen met de eigenaresse écht specifiek op jacht te gaan wat voor mij natuurlijk écht een feest is.woonkamer in het stijlvolle interieur van jet hendriksdetail van plafondlamp

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Een heel fijn tuinkussen van 90×90 en wat tuinpotten waar nu vijgenbomen in staan. Na het bouwen van een huis wordt het nu tijd voor de tuin! 

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Ik heb niet echt verlanglijstjes….. Ik wil graag een kast op maat in mijn kantoor waar al mijn stalen in kunnen en waarop ik een plan kan presenteren maar daarnaast laat ik het vooral los en zie ik vanzelf wel waar ik tegen aanloop. Vind ik iets tof dan neem ik het mee. Wel met de vraag: heb ik het echt nodig nu? Kan ik het ergens kwijt of staat het vol en is het goed zoals het is?

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Zoals ik al aangaf: een mix! Teveel van het één is nooit goed. En…. Ga niet perse op zoek naar een woonstijl maar ga op zoek naar wie jij bent als individu, wat vind jij fijn? Welke kleuren vind jij fijn? Dat is veel belangrijker dan wonen in een bepaalde woonstijl.

Wil je meer beelden zien uit het gemixte interieur van Jet? Bekijk dan haar Instagram account, haar Facebook pagina of haar pins op Pinterest.

Heb je interesse om Jet in te schakelen als interieur en exterieur ontwerper? Breng dan een bezoek aan haar website.

Beeldcredits voor Ellis van Eijden

Shop in de stijl van Jet:

 • vlinderstoel canvas vida XL

  VidaXL – Vlinderstoel van canvas, taupe

  verkrijgbaar in diverse kleuren

  64,99
  Bekijk op Bol.com
  Shop meer ,
  64.99
  gratis bezorging
 • Aanbieding! wehkamp-home-plafondlamp-ansi-zwart

  Wehkamp Home – Plafondlamp Ansi, zwart

  diameter 38 cm

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €39,97.
  Bekijk op wehkamp
  39.97
  gratis bezorging

 • royal delft delfst blauw bord molen

  Royal Delft – Delfts blauw bord met molen

  Afmeting Ø 25 cm

  59,95
  Bekijk op De Bijenkorf
  59.95
  gratis bezorging

 • Aanbieding! dutchbone glory kussen

  Dutchbone – Glory kussen, zwart

  Afmeting 45 x 45 cm

  Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €17,47.
  Bekijk op wehkamp
  17.47

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *