Beige bank met roze en gele kussens in het appartement van Sheila

Beige bank met roze en gele kussens in het appartement van Sheila

Woonkamer van Shilea met beige bank en roze en gele kussentjes

Beeldcredits Sheila Thompson

In mijn eigen woonkamer “pronkt” een beige-kleurige bank, en om eerlijk te zijn had ik daar al een beetje afscheid van genomen. Het is een oude bank en omdat de kinderen nu nog klein zijn vind ik het een beetje “zonde” om een nieuwe bank te kopen. Die nieuwe bank hebben we dus een beetje vooruit geschoven. Maar één ding wist ik zeker over die nieuwe bank; hij wordt in ieder geval niet beige.

Het grappige is dat ik de laatste tijd steeds vaker beige banken tegen komen; zoals de beige Frode bank van BySIDDE of deze bank uit de binnenkijker van een paar weken geleden bij Sheila. En eerlijk is eerlijk; hier staan de beige bank werkelijk prachtig! Ik kan me geen kleur bedenken die beter in dit pallet zou passen. Misschien moet ik mijn plan met onze woonkamer toch herzien…

Bekijk hier alle foto's en lees het hele interview met Sheila

Liefs, femke