Grote olijfgroene hoekbank in industriële woonkamer - Shopinstijl.nl

Grote olijfgroene hoekbank in industriële woonkamer

Woonkamer met groene hoekbank van leenbakker

Beeld via de productpagina's van Leen Bakker

Wat een mooi sfeerbeeld! Toen ik laatst een blog aan het schrijven was over de 24 mooiste budgetproof vloerkleden van Leen Bakker kwam ik opeens dit sfeerbeeld tegen. Ik vond het er direct zo gezellig uitzien dat ik hem graag met je wilde delen.

Ik kon niet alle producten terugvinden bij Leen Bakker, maar natuurlijk wel de grote olijfgroene hoekbank en de opvallende fauteuil van kunstleder. En heb je de rotan hanglamp al gespot boven de bank?

Ben je op zoek naar een hanglamp van bamboe of rotan? Kijk dan ook even naar de selectie die we eerder voor je gemaakt hebben.

Vind je zo'n macrame wandhanger ook zo mooi maar schrik je altijd een beetje van de prijs? Dan heb ik misschien iets voor je; op Etsy.nl verkopen ze ook alleen de patronen van deze wandhanger. Kan je hem fijn zelf maken.

Liefs, femke