9x de mooiste vazen van glas met relief - Shopinstijl.nl

9x de mooiste vazen van glas met relief

9x vaas met relief

Telkens wanneer ik een vaas van glas zie met een mooi relief erin wil ik hem ongeveer instant “hebben”. En soms kom ik er zoveel tegen dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Omdat ik denk dat wanneer ik ze zo leuk vindt, jij ze vast ook geweldig zult vinden heb ik 9 super mooie vazen voor je op een rijtje gezet.

De Colour vaas van HAY is een van mijn favorieten. De duurste in dit rijtje maar ik vind hem echt zoo mooi! Hij is er in 3 verschillende maten en kleuren. Naast deze groene tint ook nog in een blauwgrijs en transparant glas. De lichtroze vaas van &Klevering doet me erg denken aan het huis van mijn oma van vroeger, hij zou hier zeker niet misstaan hebben. Of ik hem daarom zo gaaf vindt, of omdat hij gewoon lekker “girly” is weet ik niet, maar ik ben fan!

Liefs, femke