Shoppen voor Sinterklaas met 15% korting - Shopinstijl.nl

Shoppen voor Sinterklaas met 15% korting

afbeelding sinterklaas korting cadeautjes HEMA

O jee, volgende week is het weer zover en komt die lieve Sint onze kindjes verblijden! Met drie kleine kinderen in huis kijken we hier al het hele jaar naar uit. De middelste zingt al sinds de zomer Sinterklaas-liedjes en de oudste heeft haar lijstje klaar. En we hebben instructies gekregen om de openhaard meer aan te maken wanneer Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland zijn, ook belangrijk.

Ondanks dat ik meestal niet als eerste mijn inkopen op orde heb, kan ik erg veel plezier beleven aan het bij elkaar zoeken van alle cadeautjes. Omdat Sinterklaas minder “kieskeurig” is dan ik, komt er ook af en toe speelgoed in huis waar ik zelf niet zo'n fan van ben. Maar de kinderen des te meer. Uiteraard doe ik ook altijd mijn best om verantwoorde cadeautjes erbij te vinden; iets educatiefs, iets voor hun eigen kamer of iets wat ze eigenlijk gewoon nodig hadden zoals een nieuwe pyjama of een muts.

Persoonlijk kan ik bij HEMA meestal goed slagen. Mijn favoriete 10 items heb ik hier voor je verzameld; de houten stapelraket zag ik van de week in de winkel en die is echt prachtig. Ik heb hem direct voor mijn jongste zoontje gekocht! Het speelkleed waar je ook een opbergbox van kunt vouwen is natuurlijk super handig voor de autootjes of lego. En de neon wandlamp (in 4 verschillende vormen) wordt bij ons thuis gebruikt als nachtlampje.

Voor iedereen die dit jaar tijdig met de voorbereidingen start heeft HEMA dit weekend (t/m zondag 12 november) 15% korting op bijna alles met de actiecode “KADO15″. 

Dus niet alleen op cadeautjes voor de kleintjes! Maar ook op alle woonaccessoires, leuke spulletjes voor kerst of bijvoorbeeld (kinder)kleding. Je kunt helemaal los en de cadeautjes voor de hele familie bij elkaar verzamelen. Veel plezier met shoppen!


Deze beeldblog is geschreven in samenwerking met HEMA

Liefs, femke