Scandinavische slaapkamer met Mobile hanglamp van Pholc

Scandinavische slaapkamer met Mobile hanglamp van Pholc

slaapkamer met weelderig beddengoed en grijze muren scandinavisch

Beeldcredits Emma Fisher en Anders Bergstedt

Op een eerder sfeerbeeld zag je al een klein doorkijkje naar deze slaapkamer. Omdat ik de prachtige hanglamp toen nog niet gevonden had wilde ik hem nog niet met je delen, maar nu heb ik hem! Het is de Mobile hanglamp van het Zweedse label Pholc. Om eerlijk te zijn was ik nog niet zo bekend met dit merk, maar nu ik me er een beetje in verdiept heb zie ik wat een prachtige producten ze maken!

Pholc is een Scandinavisch design merk wat zich richt op verlichting. Ze beschrijven hun eigen stijl als “arty” en combineren natuurlijke materialen en gestroomlijnde ontwerpen met een urban touch. Het levert een mooie serie hang-, wand- en tafellampen op, die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken!

Liefs, femke