Go green met een salontafel van rotan - Shopinstijl.nl

Go green met een salontafel van rotan en seagrass manden aan de muur

green house grijze bank met rotan salontafel

Beeld via Karwei

Als ik denk aan bouwmarkten dan is KARWEI voor mijn gevoel de bouwmarkt met de meeste meubels en accessoires voor je interieur. Op de VTwonen & design beurs begin oktober van dit jaar, stond KARWEI met een enorme stand waarin de vier nieuwe woonstijlen werden gepresenteerd; Cosy Cabin, City Loft, Artist Home en Green House. Ik werd helemaal enthousiast van wat ik zag; de vier stijlen spraken me erg aan en de producten die gebruikt waren in de stand (en die dus allemaal te koop zijn bij KARWEI) waren ook nog eens heel vriendelijke geprijsd.

Later ontdekte ik de website met handige informatie waar ik deze vier woonstijlen nog eens rustig kon terugkijken aan de hand van mooie beelden.

Ik vind het moeilijk om te bedenken welke stijl mijzelf het meest aanspreekt. Elke stijl heeft wel enkele producten die erg mooi vindt. Maar als ik dan echt moet kiezen ga ik denk ik voor Green House. Het frisse kleurenpalet spreekt mij erg aan, Daarnaast ben ik dol op planten en natuurlijke materialen in een interieur, zoals bijvoorbeeld de rotan fauteuil die ik je vorige week liet zien. Bij de woonstijl Green House hoort een prachtige grote salontafel van gedraaid rotan. Wat mij betreft een van de pronkstukken van deze stijl.

Een ander pronkstuk is zeker weten het Marakan vloerkleed; een gedeeltelijk hoog- en gedeeltelijk laagpolig tapijt. Hij doet een beetje bohemian aan, maar ook met een duidelijke knipoog naar een Marokkaans vloerkleed. Klinkt als een vreemde combinatie misschien met de Green House stijl, maar niets is minder waar. Wanneer je hem in het echt ziet weet ik zeker dat je direct verkocht bent, niet in de laatste plaats omdat hij werkelijk super zacht is (ik moest hem echt even aaien op de woonbeurs, hihi).  Een leuk en origineel alternatief voor de berber die je op Shopinstijl.nl vaak in de woonkamer ziet liggen.

De 7 leukste producten die je op dit beeld kunt herkennen uit deze woonstijl heb ik voor je verzameld; ik ben heel benieuwd welk product jouw favoriet is!

Deze beeldblog is geschreven in samenwerking met Karwei

Liefs, femke