Woonaccessoires van Nederlandse bodem; bekijk de nieuwe collectie van HEMA - Shopinstijl.nl

Woonaccessoires van Nederlandse bodem; bekijk de nieuwe collectie van HEMA

nieuwe wooncollectie hema met vaasjes kussens en kandelaars

Beeldcredits HEMA

Stiekem heb ik altijd een voorliefde voor producten van Nederlandse ontwerpers en Nederlandse labels. En HEMA is zo'n shop waar ik altijd wel iets kan vinden wat ik “nodig” heb, of denk te hebben ;-). Ook de collectie woonaccessoires van HEMA wordt steeds leuker. Waar het vroeger vaak nog (kleur)variaties waren op hetzelfde ontwerp zie ik nu elk seizoen weer hele nieuwe (en originele!) items voorbij komen.

In de laatste collectie zitten bijvoorbeeld enkele groene en blauwe ‘vierkante' vazen van keramiek. Zowel het patroon van het glazuur als de vorm van de vaas was niet direct iets wat ik uit de koker van HEMA had verwacht, maar eerlijk is eerlijk; ze zijn prachtig! Ook de doorgestikte velours kussenhoezen zijn echt anders dan ik ze eerder gezien had en zeker de moeite waard om te bekijken wanneer je op zoek bent nara nieuwe kussentjes.

Liefs, femke