Mix (and match!) materialen en kleuren voor de mooiste woonkamer - Shopinstijl.nl

Mix (and match!) materialen en kleuren voor de mooiste woonkamer

woonkamer met hkliving meubels webbing kast en oranje bijzettafel

Beeldcredits HKLiving

Soms kom ik een sfeerfoto tegen waar ik direct een heel goed gevoel bij heb, en dat had ik bij deze. Ik kan je niet eens precies aanwijzen waar het aan ligt, maar ik denk dat het een combinatie is van de warme kleuren, de natuurlijke materialen en diversiteit een vormen en structuren.

Eigenlijk vind ik ieder product in deze woonkamer een klein feestje. De LCW fauteuil van Vitra is daar misschien de uitzondering. Een beetje door de bekleding maar zeker ook door de prijs (maar uiteraard heb ik een budget alternatief voor je gevonden in de Ike fauteuil van Kave Home). Het prachtige oranjebruine bijzettafeltje is van aardewerk (hoe leuk!) en past natuurlijk geweldig met de zwarte kast met webbing deuren (voor meer meubels met webbing moet je echt even hier verder lezen!).

Op de voorgrond die je een stukje van het mooie (en betaalbare!) plaid Fringe van HKLiving.

Liefs, femke