Keuken met groot kookeiland en groen servies - Shopinstijl.nl

Keuken met groot kookeiland en groen servies

keuken Hkliving met groene details

Beeldcredits @HKLiving

Ik weet dat aardetinten nog steeds helemaal “on trend” zijn, maar stiekem ben ik gewoon dol op groen :). Ik heb onlangs de muur in mijn woonkamer donkergroen geverfd en bij het zien van deze keuken heb ik de mooie groene schalen op voet al in mijn winkelmandje gezet.

Dit beeld uit de collectie van HKLiving had ik al een tijdje geleden gevonden maar het duurde even voordat de producten die op het beeld getoond worden ook beschikbaar waren in de webshops, maar nu is het dan eindelijk zover. Ga jij voor de prachtige traditional hanglamp, de inspirerende Fresh Nature wanddecoratie of (net als ik) voor zo'n adembenemende groene schaal?

Liefs, femke