Goudkleurige wandhaken van wilde dieren in gender neutrale babykamer - Shopinstijl.nl

Goudkleurige wandhaken van wilde dieren in gender neutrale babykamer

kinderkamer met turquoise behang en goudkleurige muurhangers

Beeldcredits KidsDepot

Ik zit de laatste tijd natuurlijk helemaal in de babykamers. In tegenstelling tot de vorige keer weten we nu het geslacht van ons nieuwe kindje al (een jongetje!) maar toch houd ik het ook dit keer bij een gender-neutrale babykamer. Dit voorbeeld van Kidsdepot vind ik ook een prachtig voorbeeld van zo'n babykamer. Stoer en warm tegelijk. De goudkleurige wandhaken van wilde dieren (o.a. de goudkleurige giraf en de stoere leeuw) zijn natuurlijk DE eyecatcher hier. Ik ga maar eens bedenken of ik niet ook ergens een plekje vrij kan maken voor deze prachtige haken…

In de webshop van PSikhouvanjou vond ik een prachtige okerkleurig aankleedkussenhoes van 100% duurzaam katoen.

Liefs, femke