De ‘Design vs Budget’ vondsten van deze week - Shopinstijl.nl

De ‘Design vs Budget’ vondsten van deze week

design vs budget tijdschriften houder bijzettafel en schaal

Met enige regelmaat probeer ik de leukste design producten met de beste budget alternatieven voor je op een rijtje te zetten. Zo vond ik een tijdje geleden bijvoorbeeld het perfecte alternatief voor een echte “design klassieker” in de vorm van de S32 stoel van Thonet.

Bij Kwantum kom je veel budget vriendelijke alternatieven tegen. Zo viel deze week mijn oog op de bijzettafel Avola. De gelijkenis met de bijzettafel Roller Max van Etnicraft is op zijn minst “opmerkelijk”.

Ik ben dol op keramiek. Het is mooi en natuurlijk materiaal met ongekende mogelijkheden in vorm. Maar tegelijk kan het ook een kwetsbaar materiaal zijn. Deze keramieken mand van Ferm Living staat al een tijdje op mijn verlanglijstje maar ik ben ook “bang” dat hij niet lang zal overleven bij ons thuis op de keukentafel. Een leuk alternatief is het keramieken fruitmandje van Sissy-Boy Homeland. Waarschijnlijk niet minder breekbaar maar het doet wel minder “pijn” als ie kapot gaat.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. En wanneer jullie net als zo'n liefhebber zijn van interieurtijdschriften als ik dan kan je je voorstellen dat deze tijdschriften een serieus aandeel hebben in de “losse rondzwervende spullen' in ons huis. In mijn zoektocht naar de leukste tijdschrifthouders die je op dit moment in de Nederlandse webshops kunt kopen kwam ik deze twee tegen; een prachtig retro exemplaar van Funrified en het treffende budget alternatief van HEMA.

Liefs, femke