9x de leukste items van Ferm Living - Shopinstijl.nl

9x de leukste items van Ferm Living

9x Ferm Living

Degene die vaker een bezoek brengen aan Shopinstijl.nl hadden vast wel door dat het (relatief jonge) Deense merk Ferm Living een van mijn favorieten is. De collectie van Ferm Living bestaat vooral uit accessoires, maar ze hebben ook een hele fijne KIDS collectie en een (steeds groter wordende) collectie meubels. Beetje bij beetje verzamel ik in mijn huis steeds meer items van Ferm Living maar ook op mijn verlanglijstje mogen enkele producten van dit merk zeker niet ontbreken. Zo ben ik echt van mening dat het zwarte metalen opbergrek prachtig zou staan boven de wasbak in onze keuken, maar pijns ik me suf hoe ik dit dan moet oplossen met de ingebouwde spotjes die erboven hangen. En heb ik al 3 keer bijna de Groove kopjes besteld :).

Items die je wel zou kunnen herkennen uit mijn eigen huis zijn het super zachte deken Maze, die bij onze oudste zoon op zijn bedje ligt in de winter (en in de zomer het enige dekentje is waar hij onder wil slapen). En bijvoorbeeld de prachtige Enter Mirror met de lederen ophanglus die, weliswaar in een klein formaat, boven de wastafel op het toilet hangt. Het Rabbit behang, waarmee we de babykamer van onze jongste behangen hebben, heeft in dit lijstje plaats gemaakt voor het feestelijke confetti behang. Ik heb al een plekje gevonden in huis waar dit behang volgens mij erg leuk zou staan! De andere Ferm Living items thuis hebben hun plekje in deze lijst al moeten afstaan aan nieuwe “wannahaves” maar dat betekent zeker niet dat ik er minder blij mee ben.

En over de wannahaves gesproken: op dit moment ben ik druk bezig met het inrichten van mijn eerste “eigen” kantoor, waar ik samen met 3 inspirerende dames ga werken. De foto's en verhalen hierover volgen snel maar een van de dingen waar wij het roerend over eens zijn is dat de metalen plantenbak zeker een mooie plek moet krijgen in onze nieuwe ruimte. Over de kleur moeten we het nog even hebben :). En helaas (voor mij) is onze dochter niet een meisje dat graag met een poppenhuis speelt, anders had ik een goed excuus om dit prachtige dollhouse voor haar verjaardag te kopen, haha.

Deze beeldblog is geschreven in samenwerking met MisterDesign

Liefs, femke