9x de leukste industriele hanglampen - Shopinstijl.nl

9x de leukste industriele hanglampen

9x industriele hanglampen

Een industriele hanglamp is super populair! Maar eerlijk is eerlijk, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Want het aanbod in industriele hanglampen is enorm. Ik heb mijn best gedaan om 9 super leuke lampen voor je op een rijtje te zetten, in verschillende prijscategorieen.

Ik vind zelf de brede hangen van BePureHome of Zuiver erg gaaf! Het is zeker een statement in je huis, maar als het goed past heb je een heel bijzondere lamp boven de eettafel. Maar ook de kroonluchter Seattle van het Nederlandse label It's About RoMi staat in het lijstje van mijn favoriete lampen op dit moment.

Mijn budgetvondst is de Chiron hanglamp van beton bij Kwantum. Stel je voor dat je er daar 3 van op een rijtje, of semi-niet geordend boven de eettafel hangt. Helemaal leuk en je hebt echt iets bijzonders voor een prima prijs.

Ben je benieuwd wat nu de allerleukste hanglampen en lampenkappen zijn in het assortiment van IKEA? Lees dan hier even verder.

Ik ben super benieuwd welke lamp jouw favoriet is!

Liefs, femke