10x de leukste (en praktische) wasmanden - Shopinstijl.nl

10x de leukste (en praktische) wasmanden

10 keer de leukste wasmanden

Niet zo spannend, maar ik ben toe aan een nieuwe wasmand. Na jaren “trouwe dienst” is mijn gevlochten rieten nu echt op en valt hij van ellende uit elkaar. En omdat ik natuurlijk overal een kleine studie van maak als het gaat om spullen voor mijn interieur ben ik de afgelopen dagen veel verschillende wasmanden tegen gekomen die ik met alle liefde even met jullie deel.

Een fijne budgetvriendelijke wasmand is natuurlijk de canvas wasmand van HEMA. De afgelopen jaren hebben al verschillende motieven deze wasmand mogen versieren en zelf gebruiken we hem ook al jaren in de kinderkamers. Ben je op zoek naar een stijlvollere exemplaar dan word ik persoonlijk wel heel enthousiast van de bamboe wasmand van Sissy-Boy. Ik heb hem hier in L voor je geplaatst, maar hij is er ook in een maatje kleiner te vinden. Ook met de wasmand van wilgentenen van Dille & Kamille kan je volgens mij geen foute keuze maken :).

Heb je iets meer te besteden en ben je op zoek naar een mooi design? Dan is wasmand Herman of de hoge rotan wasmand Braided, beide van Ferm Living, wellicht een goede keuze.

Liefs, femke