Donker woonkamer met grote grijze hoekbank en ronde houten salontafels

Donker woonkamer met grote grijze hoekbank en ronde houten salontafels

hoekbank-flex-vtwonen-grijs-booglamp-houten-salontafels

Beeld via de productpagina van de Hoekbank Flex op vtwonen.nl

Dat wit al lang niet meer de basis hoeft te zijn voor een interieur, daar waren we het denk ik al over eens. In dit beeld kan ik, en ik doe echt mijn best hoor, niet eens een streepje wit ontdekken.

Door alle warme tinten is het een ietwat donkere maar super sfeervolle woonkamer geworden. Belangrijkste object in de ruimte is de grote grijze hoekbank. De retro vloerlamp, die op links direct mijn aandacht trok, heb ik helaas nog niet voor je gevonden, maar als ik een soortgelijke lamp tegenkom zal ik hem zeker toevoegen aan deze lijst. De prachtige ronde salontafeltjes van hout zijn er in verschillende formaten, en wat dacht je van de houten kandelaars?

Liefs, femke