Heel veel groen (de muren en alle planten) in het interieur van Bojoura

Heel veel groen (zowel de muren als alle planten) vind je in het interieur van Bojoura

banner voor binnenkijker Bojoura Mooiibo

Het interieur van Bojoura kenmerkt zich door heel veel lef, lef met kleurgebruik. De verschillende kleuren groen op de wanden pakken fanatisch uit in combinatie met de witte en zwarte meubels en woonaccessoires. En als ik je dan vertel dat Bojoura een voorliefde heeft om budget items de uitstraling te geven van design items, dan weet ik zeker dat je dit artikel in één keer uit gaat lezen! Have fun!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Bojoura (@mooiibo op Instagram) 41 jaar en woon samen met mijn zoon Mylan (10) en onze kat Lizzy in het Brabantse dorpje Oudenbosch.

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is een mix van verschillende stijlen maar neigt naar een industriële botanische jungle. 😉 Ik laat wel veel dezelfde kleuren terugkomen zoals zwart, groen, wit en houttinten om alles één mooi geheel te maken. Ik hou ook wel van creatieve objecten. Bijv mijn bordjes verzameling aan de muur of een zelfgemaakte macramé hanger. (Ken jij de populaire design wandborden van Fornasetti al?)

Doorkijkje-naar-eethoek-met-ronde-tafel-bojoura-mooiiboWoonkamer-met-witte-tvkast-en-groene-muur

Shop in de stijl van Bojoura:

Wat is je favoriete meubel/product in huis?

Het klinkt misschien gek maar ik vind de kleur op de muur het mooiste! Dat is zo bepalend voor de sfeer in huis! En bij groen voel ik me op dit moment heel fijn.

Wat past het beste bij jou; ‘design’ of ‘budget’ items in je interieur?

Ik denk dat budget het beste bij mij past. Maar heb zeker ook oog voor design maar mijn portemonnaie vind van niet. 😉 Dat maakt het dan wel weer extra leuk om budgetvondsten een designuitstraling te geven. Denk maar aan die New love van vtwonen.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Favoriet zijn voor mij op dit moment toch de Karwei en de Kwantum maar dat komt omdat er veel moois in mijn stijl te vinden is. Daarnaast vind ik Ikwillem.nu ook een geweldig concept! Mooie merkmeubelen met korting. Omdat het bijvoorbeeld een showmodel is geweest. Ik kijk er af en toe even voor mijn toekomstige bank.

Wat heb je als laatste aangeschaft voor je huis?

Het laatste wat ik heb aangeschaft zijn de Vittsjö kasten van de IKEA. Ze staan super achter mijn bank en kan er veel moois in kwijt. Ook leuk voor mijn plantjes. En de glazen bollamp van de Karwei waar ik tegenaan liep met korting mocht laatst met mij mee! 😉

Ronde-eettafel-met-witte-hanglamp-kralenHoekje-bij-de-bank-met-zwarte-vloerlamp-poster-leeuw-mooiibo-bojoura

Shop in de stijl van Bojoura:

Leuke-bordjes-aan-de-wand-mooiibo-bojoura

Wat staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Op dit moment ben ik hard aan het sparen voor een nieuwe bank. Die van mij vind ik nog wel steeds mooi maar is helaas sneller gaan slijten op bepaalde plekken dan verwacht. Het is maar goed dat kleden over de bank een beetje “in” zijn.

Wat is jouw interieur-tip die je graag met ons wil delen?

Gebruik een mooie kleur in huis waarbij je je fijn voelt. Het maakt het zoveel meer knusser in huis. En loop gewoon eens binnen bij de kringloop. Je zult nog verrast worden door wat voor moois daar te vinden is!

Deze binnenkijker is gemaakt in 2018. In 2021 mochten we opnieuw binnenkijken in het prachtige huis van Bojoura. Ben benieuwd hoe haar huis er nu uitziet? Lees dan hier even verder! 

Shop in de stijl van Bojoura:

 • lisomme-wandrek-cara-metaal-hout-b60-x-h54-x-d15-cm

  Lisomme – Wandrek Cara, zwart metaal/hout

  afmeting 60 x 54 x 15 cm

  56,00
  Bekijk op Gewoonstijl
  56.00
  gratis bezorging
 • Schapenvacht Shepherd, grijs

  Afmeting 85 x 45 cm

  45,00
  Bekijk op Kwantum
  Shop meer ,
 • white label living vloerlamp metal bow zwart

  White Label Living – Vloerlamp Metal Bow, zwart

  hoogte 190 cm

  199,00
  Bekijk op Giga Meubel

 • hema gevuld kussen met golven

  Gevuld kussen met golvende vormen, wit/bruin/zwart

  afmeting 45 x 45 cm

  8,00
  Bekijk op HEMA
  Shop meer ,
  8.00
 • Aanbieding! spinder spiegel donna 3 zwart

  Spinder – Donna 3 spiegel, zwart

  diameter 60 cm

  107,95
  Bekijk op De Bijenkorf
  107.95
  gratis bezorging
 • urban nature culture dinerbord arts and craft fire

  Urban Nature Culture – Arts & Craft Fire dinerbord, donkergroen

  diameter 28 cm

  26,95
  Bekijk op De Bijenkorf
  26.95
  gratis bezorging

 • HEMA bloempot reactief glazuur

  Bloempot van reactief glazuur, groen

  diameter 13 cm, hoogte 13 cm

  10,50
  Bekijk op HEMA
  10.50

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

REACTIES

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *