Grijze kussens en designer accessoires van Fritz Hansen - Shopinstijl.nl

Grijze kussens en designer accessoires van Fritz Hansen

Fritz hansen grijze kussens en plaid en dienblad met goudkleurige kandelaar

Beeldvan Fritz Hansen via MisterDesign

Een tijdje geleden schreef ik een blog over de design klassiekers van Fritz Hansen, de Vlinderstoel en de Egg Chair. Maar mijn oog viel toen ook op de ruime collectie accessoires die dit merk heeft, die waren we nog niet eerder opgevallen maar mochten er zeker zijn!

Op dit beeld zie je o.a. een vaas ontworpen door Jamie Hayon, een prachtig dienblad van dun fineer en twee zachte grijze kussens ontworpen door Arne Jacobsen, allemaal onder het label van Fritz Hansen. Uiteraard heb ik ook mijn best gedaan om enkele budget alternatieven bij deze design items voor je te vinden.

Wil je meer design items en hun budget alternatief bij elkaar zien? Bekijk dan eens de laatste Design vs Budget die ik voor je gemaakt heb!

Liefs, femke