GIVEAWAY - Dekbedovertrek van HEMA - Shopinstijl.nl

GIVEAWAY – Dekbedovertrek van HEMA

GiveAway dekbedovertrek HEMA

Met dit koude weer kruip ik 's avonds net iets eerder mijn warme bed in, om nog even een stukje van een serie te kijken of een boek/tijdschrift te lezen. Heerlijk! Het fijnst is natuurlijk als je dat kan doen onder een nieuw (en crispy!) dekbedovertrek.

Op de een of andere manier doe ik al best een tijd met dezelfde dekbedovertrekken, op de een of andere manier slijten ze nauwelijks en omdat ik voor neutrale kleuren gekozen heb raak ik er zelf niet echt op uitgekeken. En toch is het tijd voor een nieuwe.

Ik denk dat ze bij HEMA hetzelfde gevoel hadden, want daar krijg je nu 20% korting op alle dekbedovertrekken. HEMA heeft een breed aanbod; je kunt er dekbedovertrekken in mooie groen- en blauwtinten vinden, neutrale grijstinten of (zoals ik meestal zelf kies) dekbedovertrekken in fris en helder wit.

Giveaway

En om het nog een beetje leuker te maken mag Shopinstijl.nl van HEMA een dekbedovertrek weggeven. Hoe leuk is dat?! Ik heb gekozen voor dit witte Soft Cotton dekbedovertrek met kleine zwarte stippen (maat 240 x 220 cm). En hij past waarschijnlijk ook heel mooi in jouw slaapkamer! Wil jij kans maken om dit dekbedovertrek te winnen? Doe dan mee met deze giveaway.

Wat moet je doen?

Nou echt bijna niets; je hoeft alleen maar hieronder je naam en emailadres achter te laten OF je reageert onder de post op Facebook. That's it!

Meedoen kan tot en met 30 januari 2017. Op 31 januari maak ik de winnaar bekend in deze blogpost.

Wat wilden jullie dit dekbedovertrek graag hebben, er zijn zoveel reacties binnengekomen! Leuk 🙂 En er is ook een winnaar: Linda. Ik heb je een mail gestuurd voor je adresgegevens zodat ik het dekbedovertrek naar je toe kan sturen. Gefeliciteerd!

Deze winactie voer ik uit in samenwerking met HEMA.

FemkeGek op alles wat met interieur te maken heeft en design in het bijzonder. Femke deelt graag leuke weetjes en bijzonder vondsten op Shopinstijl.nl zodat ook jij van jouw huis je thuis kunt maken.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *