Wit wandrek in babykamer

babykamer met HEMA boekenrek en lichtbox letterlamp

Beeld © Femke de Wit/Shopinstijl.nl

 

“Het is dan bijna bijna zover, ons derde kindje komt eraan!
De babykamer is nu af en dus vind ik het leuk om je een kijkje te geven in mijn eigen huis en te laten zien wat ik hiervan gemaakt heb. Een muur heb ik behangen met het rabbit behang van Ferm Living, met daarop het witte boekenrek van HEMA. Helaas is deze niet leverbaar op dit moment en dus geef ik een “design-alternatief” in de vorm van de String pocket wandkast. Het kastje gebruik ik verder als pronkkastje; een prima plek om de prachtige lichtbox van A Little Lovely Company en de boot lamp in te plaatsen. ” – ♡ Femke

 

Wil je meer lezen over de nieuwe babykamer? Lees dan ook mijn blog op de website van MisterDesign.
Of bekijk de beelden van de commode of het ledikantje en de schommelstoel.